BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2004 παιδια , στουρνάρη σε μεγάλο μαγαζί είδα να κάνει ανοιγμα σε μια εταιρία Silverprop για μπλόκ , ψυγεία .Σας λέω χύμα τιμές 56 και 82 ευρώ για μπλόκ και 56 ευρώ το ψυγείο silverstorm με διπλό ανεμιστήρα 120μμ 1/2'' σωληνα (αυτό μου φάνηκε περιποιημένο) Παιζουν με αντλίες eheim 1250 στα 70 ευρώεσεις που τα ξέρετε τι λέτεμαπα είναι και μας τσεκουρώνουν κιόλας?η αντλία ξέρω οτι είναι καλή Απο τιμές πως τα βλέπετε? Αξίζει κάτι απο τα παραπάνω ?επισης είδα και προσφορά το καλό (υποτίθεται ) μπλόκ , το παραπάνω ψυγείο , την παραπάνω αντλία , 2 μέτρα tygon σωλήνα , tube cutter , 210 ΕΥΡΩ ολα μαζί ειδική τιμήεπειδή αν παω να την φτιαξω μόνος μου θα πηξω απο τις εναλλακτικές και απο το πολύ ψάξιμο , λεω μήπως την πάρω ετοιμη με την προσφορά και τελειώνω μια και καλη-Τι σημαίνει "TEC readdy " ???- Λενε οτι επεκτείνεται και για chipset και gpu ? Σηκάνει τοσα εμποδια αυτή η αντλία ?Παιδια σορυ που ανέφερα τιμές αλλά μην παίζουμε και κρυφτό .Ονομα δεν ανέφερα , διαφήμιση δεν θέλω να κάνουμε , απλά αν αξίζει γιατί να μην πάρουμε κατι...CU guys+ ανυπομονώ να δώ απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 TEC Ready σημαινει οτι μπορεις να βαλεις peltier κατω απο το waterblock χωρις πατεντες και φασαριες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Δεκέμβριος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Silverprop είναι από Αυστραλία μεριά και από όσο έχω διαβάσει από ποιότητα είναι πολύ καλοί! Ποιότητα κατασκευής εννοώ. Προσεγμένη δουλειά.Από επιδόσεις δεν θυμάμαι να να σου πω τι παίζει ακριβώς.Ψάξε Γούγλη και θα βρεις κάμποσα reviews να διαβάσεις.ps. πάω να τσεκάρω το ψυγειάκι και γώ τώρα γιατί είχα μια απώλεια στην watercooling συλλογή μου:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Ήρθαν τα Silverprop Ελλάδα;;; Ουάου!Είχα φέρει από Αυστραλία πριν καιρό (2 χρόνια πέρασαν; ) και το ψυγείο και το block το silverprop. Το μπλοκ είναι αρκετά καλό και αρκετά όμορφο, το ψυγείο, αν και δεν σου γεμίζει το μάτι κάνει αρκετά καλή δουλειά για τον όγκο του. Γενικώς μόνο καλά λόγια έχω να πω.Αλήθεια ποιος τα έφερε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Δεκέμβριος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Τα έχει φέρει το multirama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Tα Silverprop είναι γνωστά και ποιοτηκά!Συμφωνα με τον οδηγό υδρόψυξη της Grace χρειάζεσε δυνατή αντλία!http://www.thelab.gr/reviews/WcGuide_4.phpΡήξε μια μια ματια στον οδηγό πηστεύω θα σε βοηθήσει!Προσοπηκα προτήμισα την λύση Transit+11's block+L20...Αντλίες υπάρχουν σύγουρα πολύ καλήτερες από την L20 αλλά είναι και ακρηβότερες...Η eheim 1250 είναι πάρα πολύ καλή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 17, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 ουαουυυυυειδες το μουλτιραμα ? μαγκια τουςμαλλον παω να τα χτυπήσω,δεν νομίζω οτι θα χρειαστώ κάτι παραπάνωτο μπλοκ ομως δεν είναι αυτό που βλέπω στη φωτο , ειναι αλλιώς αλλά με παρόμοιο όνομααλλα αφου λες οτι απο ποιότητα είναι καλά , τότε μια απο τα ίδια θαναι , μπορεί να άλλαξαν σχήμα-σχέδιοκαι απο επιδόσεις σκιζει βλέπω...σωλήνες καλοί , αντλία επώνυμη και αποδεδειγμένα καλή ,οπότε γιατί οχι?και η τιμή ανταγωνιστική , δεν μπρώ να πώπαιδια το ψυγειάκι είναι τελειο παντως , τώρα απο επιδόσεις δεν ξέρω...ρε παιδια , αθήνα που αλλού πάμε για υδρόψυξη ???????? θαθελα ομως την αντλία μεσα στο νερό , να μην την ακούω...ας μην τα θέλουμε και ολα δικά μαςαυτή η eheim θα αντέξει extra φορτίο chipset και καρτα γραφικών ??? τοσο καλή είναι?σήμερα παω να τα δώ απο κοντά και σας λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Η 1250 είναι εξαιρετικός κυκλοφορητής και αντέχει μια χαρά 3 μπλοκ και τριπλό+ ψυγείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 19, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Παιδια , δεν πρόκειται να τα φερουν ακόμα ολα αυτάαπο πεμπτη και αν μου είπανεγω θα τα χτυπίσω ανετα , δε βρίκα κατι αρνητικό να έχουν , λύσαξα να ψαχνω στο ιντερνετ και σε σιτες με συγκριτικά .στην αρχή θαμαι χωρίς τανκ αλλά δεν με πειράζειεπισης βρίκα ενα πολύ καλό μασίνι απο enermax που κοιτάει 4 ανεμιστήρες και 4 θερμοκρασίες ταυτόχρονα .Είναι οτι έψαχνα για την υδρόψηξη να μου λέει ολες τις θερμοκρασίες και να κάνω μετρήσεις +μπλέ χρώμα στην οθόνη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Δεκέμβριος 19, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2004 Μόλις τα φέρει ειδοποίησε γιατί είναι ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michalis761416003192 Δεκέμβριος 23, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 Αρχική απάντηση από Spyrious [19-12-2004 15:36] Μόλις τα φέρει ειδοποίησε γιατί είναι ενδιαφέρον. Τα φέρανε. Τα έχει στημένα στην Στουρνάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 23, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 το νου σαςεχει μια λεπτομεριατο ψυγειο δεν ειναι το πολυ καλοεγω δεν θα την παρω τελικα λογω προτεραιοτητα σε αλλο πραγματο πασχα παω σε νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 24, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [19-12-2004 13:20] επισης βρίκα ενα πολύ καλό μασίνι απο enermax που κοιτάει 4 ανεμιστήρες και 4 θερμοκρασίες ταυτόχρονα .Είναι οτι έψαχνα για την υδρόψηξη να μου λέει ολες τις θερμοκρασίες και να κάνω μετρήσεις +μπλέ χρώμα στην οθόνη . Ποιό ενερμαξ και απο που το βρήκες;Πες γιατί ψάχνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 24, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Ακυρο το προηγούμενο που εστειλαοχι μονο δεν ειναι χειροτερο το ψυγείο αλλά είναι ΚΑΛΙΤΕΡΟειναι ενα θυρίο που μπορει να παει καιμε διπλό shroud ετοιμο σε μιση ιντσαΑξίζει να πατε να τα δείτεεγω τη χτύπησα την υδρόψυξη , οταν στήσω θα σας πώΜεχρι τώρα ειμαι ευχαριστημένος με όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Δεκέμβριος 24, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Απάντησε στο #13 και πες μας για την υδρόψυξη τελική τιμή. Την δίνουν σαν σετ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagtsil Δεκέμβριος 24, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Στουρναρη το ειχε εκθεση μονο σημερα. Τα επαιρνες και ξεχωριστα αν ηθελες τα κομματια αλλα σε πιο ακριβη τιμη απ οτι στην προσφορα. Απο βδομαδα θα το εχουν διαθεσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 24, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 η προσφορά ειναι προσφορά , γιατι εχει χαμηλότερες τιμές , λογικό δεν είναι ?εγω χτυπησα μια σημερα κιολας .υπαρχουν και ξεχωριστά ολαβρικα ενα δυο ατομα που ήξεραν και μου εδειξαν οτι ήθελα ,ανοιξαν βιτρίνα ,ταπιασα στα χερια μου , κυριλε τα παιδιαφερανε επισης και μια σειρα UV καλώδια πολύ πρώτα , χτυπισα μια σειρά σε πολύ καλή τιμή !για ανεμιστήρα πήγα και με υδρόψυξη κατέληξα...Το ενερμαχ το βρίκα στουρνάρη σε μια βιτρίνα απο ενα μικρό μαγαζί , δεν θυμάμαι πως το ΄λεγανΕίναι καλίτερο απο κατι αλλα που εχω δειΡε σι μη μου παρεις το τελευταίο και σε κυνηγάωΠρεπει ναναι ακριβο ρε γαμώτο , ειδα ενα χαρτάκι που ελεγε "70" πανω του , ελπίζω να μην ήταν ευρώ...!!!Αυτά , οτι θέλετε εδώ ειμαι , και οτι θέλω εκεί να είστε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 24, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Παιδια ειναι σετακι το νερο , 250 περιπου βγαίνει ολα μαζίαλλα το ζήτημα είναι οτι το καθε πράγμα ειναι κορυφαίοΜΠΛΟΚ, ΑΝΤΛΙΑ , ΨΥΓΕΙΟ, ΣΩΛΗΝΕΣ , ΕΡΓΑΛΕΙΑτι αλλο να θες , ολα τοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Δεκέμβριος 24, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Σώπα ρε μεγάλε δηλαδη αυριο μου ερχεσαι νερατος?????????/Θα ειναι ωραια χριστουγεννα............Να σου πω BTW μπορεις να με βοηθήσεις με το vdimm της ΑΣΟΥΣ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 24, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 αποστολη κανε υπομονη , απο βδομαδα ερχεται mod στην asusαπλα τώρα δεν έχουμε ανοιχτα μαγαζια να παρω τριμερακιαθα την σκίσω στα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.