Jump to content

htpc με intel pentium D820 2,8GHZ ΓΝΩΜΕΣ...

alexandros_13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια επεσε στα χερια μου 1 d820 με mini atx m/b και λεω να το κανω htpc θελω τις γνωμες σας για κουτια φτηνα γυρω στα 50-80 ευρω οταν λεω κουτια λεω για μινι η media center cases σκεφτομαι το παρακατω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650623

kai λεω να το κανω υδροψυκτο γιατι νομιζω ο 820 ειναι απο τα θερμα κομματια της τοτε περιοδου οποτε αν πουλατε καποια υδροψυξη με μονο 12αρη ψυγειο η καποια ετοιμη λυση πχ Swiftech H2O 120

και το πουλατε ευχαριστως να τα αγορασω περιμενω γνωμες ειδικοτερα απο αυτους που ειχαν d820 γιατι την τοτε περιοδο ημουν πολυ amdakias

είδα το κουτάκι που δίχνείς και που να κτυπιέσε δεν χωραέι εκεί μέσα 120μμ ανεμιστήρι που να χωρέσει και ραδιατερ.... θα σου προτείνα να πάς σε εξωτερίκη λύση αν άκομα επιμένεις να υδροψύξεις 1 htpc εγώ πιστεύω πως δεν χρείαζετε πάντως....

είδα το κουτάκι που δίχνείς και που να κτυπιέσε δεν χωραέι εκεί μέσα 120μμ ανεμιστήρι που να χωρέσει και ραδιατερ.... θα σου προτείνα να πάς σε εξωτερίκη λύση αν άκομα επιμένεις να υδροψύξεις 1 htpc εγώ πιστεύω πως δεν χρείαζετε πάντως....

το ψυγειο φιλε μου θα μπει εξωτερικα στην πισω πλευρα απο εκει που θα ειναι τ τροφοδοτικο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.