BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17, 2004 Παιδια σορυ για το αμεσο του μηνύματος , μεχρι σαββατο μεσημέρι πρέπει ναχω κατασταλάξει με ψύκτρα .>Παω σε αέρα και αν τον βαρεθώ και θέλω νερό θα βάλω την ψύκτρα στο δευτερο πισι (PIII 1200 , s370)Διαβασα στο φορουμ μιλάτε πολύ για την ΧΡ90 , οπότε εχω μια πρώτη ιδέαΕιχα δει με καλό ματι μια Coolermaster Hyper 6 και μια Thermaltake Fanless 103 Ας λέει φανλες ,εγω θα βάλω) Ελεγα μεχρι 50 ευρώ να δώσω ,πολλά λεω ή λίγα ?η cpu θα πάει οσο επιτρέψει η μητρική χωρίς mod.επίσης επειδή απο στουρνάρη είμαι απογοητευμένος , ξέρω οτι υπάρχει ενα μαγαζάκι πολύ καλό στο παγκράτι με πολύ προιον ψύξης για πισι αλλά εχασα url και διευθυνση , θυμάται κανείς ? αμα δώ οτι δεν αξίζει τοσα λεφτά για αέρα θα πάρω οτι πιο φτηνο βρώ και αρχίζω μάζεμα χρημάτων για νερόκαι ενα τελευταίο , arctic silver που ψωνίζετε?Ευχαριστώ παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Εφόσον θα θελήσεις αργότερα να την βάλεις σε P3 η επιλογή ψήκτρας με κληπάκια πηστεύω είναι μονόδρομος μια και δεν έχεω δει Μ/Β με τρύπες για Ρ3!!!Τα 50 ευρώ δεν νωμίζω να φτάνουν για Thermalright +fan(τουλάχιστον όχι κενούρια, ασε που οι περισότερες είναι για Μ/Β με τρύπες)!Με 30-40 ευρώ βρήσκεις μια Thermatake Volcano12 και κάνεις τη δουλιά σου + μπορείς να την βάλεις και στον Ρ3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixlss Δεκέμβριος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Καλύτερα xp90 ή κάτι αντίστοιχο γιατί δεν νομίζω ότι έχει νόημα να βάλεις την volcano μετά σε p3 είναι πεταμένα λεφτά οπότε πάρε ότι καλύτερο μπορείς για τον 3200.Fanless μην βάλεις γιατί δεν αξίζουν κατά την γνώμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dohc161416003179 Δεκέμβριος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 H Ηyper 6 είναι πολύ καλή ψύκτρα και θα σε αφήσει ικανοποιημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Δεκέμβριος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 πάρε Thermalright xp-90 και ανεμιστηρα Vantec Tornado 92mm (με την μεγαλύτερη παρόχη αέρα ακόμα και από 12αρηδες) αρκει να μην σε ενοχλει ο θορυβος .Αλλιώς πάρε ανεμιστήρα enermax 92mm που έχει και ροοστατη αλλα δεν φτάνει με τίποτα την παροχή του tornado!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Arctic silver Θα βρείς σε αρκετά μαγαζιά προσοπικά πέρνω από Hacshop!Arctic silver σου προτήνω την Ceramique! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Δεκέμβριος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Εχμμ, ωραία όλα αυτά αλλά η XP-90 δεν κάνει σε AthlonXP (είναι μόνο για Athlon64 & P4)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αν θέλεις με heatpipes υπάρχει η Thermaltake pipe101:http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/pipe101/pipe101.htm που έχει και κληπάκια!!!Και Η Thermalright SP97: http://www.thermalright.com/product_default.htm Που θα χρειαστείς τρύπες...Δες μας είπες: έχει το Μ/Β σου τρύπες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Δεκέμβριος 17, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από georgeadams [Σήμερα, στις 14:07] Εχμμ, ωραία όλα αυτά αλλά η XP-90 δεν κάνει σε AthlonXP (είναι μόνο για Athlon64 & P4)... σωστον...για athlon xp ειναι η SI 97 (παρομοια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Δεκέμβριος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Ναι εχει τρυπες......ΥΓ.3200 ΠΙΡΕΣ???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Βασικα εγω θα επαιρνα την SI 97 η την slk!!Kαι ας μου εμενε μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 17, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από pcfreak σωστον...για athlon xp ειναι η SI 97 (παρομοια) Η SI97 φένετε καλήτερη από την SP97.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Δεκέμβριος 17, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Θεωρω χαζο να την βαλεις στον P3...δεν νομιζω πως αξιζει!!!!!Οποτε καλυτερα μια SL97 ή SLK κ παστουλα Arctic Ceramique:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 20, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 τι ειναι το hacshop ???? ελλαδα που ψωνίζετε οι υπόλοιποι παστα ρε σεις εχω μπερδεφτει με την παστα αλλοτ ο κεραμικ αλλο το σιλβερ? ενα δεν ειναι το θερμοαγώγιμο υλικό ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 20, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Arctic Silver η εταιρία και Ceramique μια από τις πάστες μπου βγάζειHacshop:http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=template&page=uhacΣτουρνάρη και Μπόταση 11 - Τ.Κ 106 82 Αθήναinfo@hacshop.gr, Τηλ: 210-3830188 - Φαξ: 210-3830129 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Δεκέμβριος 20, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 Αρχική απάντηση από BeetleJuice τι ειναι το hacshop ???? ελλαδα που ψωνίζετε οι υπόλοιποι παστα ρε σεις εχω μπερδεφτει με την παστα αλλοτ ο κεραμικ αλλο το σιλβερ? ενα δεν ειναι το θερμοαγώγιμο υλικό ??? Μου φαινεται δεν κοιτας στα σωστα μαγαζια στην στουρναρη γι'αυτο εισαι απογοητευμενος....! Το χακσοπ ειναι απο τα καλυτερα μαγαζακια που λες οτι εισαι απογοητευμενος....!Κεγω απο κει παιρνω παστες.....κ κανα σουβλακι αμα λαχει........! H ceramique ειναι παστα κ αυτη αλλα με καλυτερα παοτελεσματα στην μακροχρονια χρηση.....ο hipro εχει κανει ενα τοπικ με σχετικες μετρησεις γυρο απο τις παστες.....! YΓ Η σοκολατινα βγηκε η καλυτερη τελικα....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 20, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2004 βρε σεις ατιμουλικα , λετε να μην ξερω τη μποταση και στουρναρη γωνία? ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ :P λοιποοοοον οπως είπε και ο φιλος ο ΦΡΟΣΤ ξερω οτι ειναι ΜΙΑ απο τις παστες , ξερω οτι εχει και αλλες πιο ακριβες και επειδη ειπατε να παρω την κεραμικ λεω να ρωτήσω οι πιο ακριβες τι κακο εχουν ή τι καλιτερο εχουν απο την κεραμικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 21, 2004 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Εχοντας δοκημάσει (με αέρα) την Ceramique και την 5 έχω τα παρακάτω συμπεράσματα:Η Ceramique είναι φθηνότερη, "στρώνει" ποιο γρήγορα (25ώρες) και είναι ποιο ασφαλής!Η 5 "Contains 99.9% pure silver" (δεν είμαι σύγουρος για το τι ενοεί με το "pure silver" και για αυτό το έγραψα ακρηβός όπως το λέει!) θέλει αρκετές ώρες (200ώρες) για να "στρώσει" και μέχρι να στρώσει δεν αποδήδη σωστά! Επίσης η 5 λόγο του υλικού κατασκεβής τις είναι ηλεκτρικά αγώγημη, άρα και επηκήνδηνη σε περήπροση "ατυχήματος"...Οι διαφορές ανάμεσά τους όσο αφορά τις θερμοκρασίες είναι τις τάξης των 2C σε full load (υπερ της 5), ενώ σε idle ήταν ίδια!Συγκεκρημένα με μια volcano 12 είχαν 1c διαφορά σε full και με την slk948U 2C σε full...Σε νερό δεν εχω δοκημάσει, ακόμα...Σε αρνητικές θερμοκρασήες η Ceramique είναι κατα πολύ καλήτερη από την 5 όπως θα δεις και στον οδηγό το Hipro5! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 21, 2004 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2004 Arctic silver 5http://www.arcticsilver.com/as5.htmArctic silver Ceramiquehttp://www.arcticsilver.com/ceramique.htmThe Artic Silver 5 Xperiencehttp://www.thelab.gr/reviews/ArticSilver5_1.phpΚατι τέλος το "τεστάκι" που έκανε ο Hipro5 στα αρνητικά...http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8267 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Δεκέμβριος 22, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2004 frost τα ρεστα μου με καλυψες απολυτα πολυ καλη απαντηση thnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.