Jump to content

2 ή 1 Gb μνημη?

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Παιδια οπως λεει και ο τιτλος, αν βαλω αλλο ενα γιγα θα κερδισω τιποτα σε επιδοσεις ή θα προτινατε να τα "επενδυσω" πουθενα αλλου τα λεφτα?

Κατι διαβασα οτι τα νεα windows θα εχουν ελαχιστη απαιτηση το 1 γιγα και επειδη προφανως τοτε δε θα υπαρχει η μνημη που εχω και επειδη νεο pc δε θα εχω, ειπα μηπως!

Τι ειναι το diamonds & pearls?

ΟΧΙ .

Εγω με 1 γιγα δεν εχω δει ποτε σπασιμο σε παιχνιδι. Ακόμα οταν μελλοντικα χρειαζονται τα 2 γιγα θα παρεις 1 γιγα τοτε (που θα ειναι και πιο φτηνα ειναι και ακριβές οι ατοιμες)

περίμενε γιατί δεν ξέρεις σε έναν χρόνο που υπολογίζω ότι θα χρειάζονται τα 2 γίγα τί θα γίνει. Αν π.χ επικρατήσουν οι DDR2 θα κλαίγεσαι(που δεν το βλέπω).

Απο την άλλη αν είσαι ο τύπος που θέλεις 3000 παράθυρα ανοιχτά βάλε πράμα!!!!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 06:17]

Που εχει κλεισει.....δυστυχως :(

:( Όχιιιιιι! Δεν το ήξερα. Πότε συνέβη αυτό το λυπηρό γεγονός? Είμαι από Salonica και δεν πληροφορούμαι επαρκώς για τα πολιτιστικά δρώμενα της Αθήνας. Κρίμα :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.