Makis Hourdakis Ιανουάριος 9, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Αυτό με τον επεξεργαστή και το βάλε-βγάλε δεν το ήξερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 9, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Στο 478 ή στο καινούργιο που το socket δεν έχει τρύπες αλλά μπιλάκια;;; :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlemo Ιανουάριος 9, 2005 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2005 Εννοείς προφανώς το Socket 775!Όχι αφορά καθαρά το 478 και μόνο! Τώρα καταλαβαίνεται γιατί οι προδιαγραφές δεν γίνονται "στο πόδι"; Έχοντας λοιπόν την τεχνογνωσία η Intel, εκτός των άλλων πλεονεκτημάτων που της δίδουν ή θα τις δώσουν μελλοντικά τα νέα socket, λύνουν κα το πρόβλημα του socket 478 στα βγάλε βάλε των επεξεργστών!Λογικά στα παλαιότερα socket, ίσως να μην υπήρχε αυτό το πρόβλημα, διότι οι ακίδες δεν ήταν 478 αλλά αρκετά λιγότερες και πιο χοντρές! Λογικά γιατί δεν το έχω ψάξει, ειδικότερα στα τεχνικά εγχειρίδια των παλαιοτέρων επεξεργαστών της Intel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gl0bAlZer0 Ιανουάριος 15, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2005 καλα αυτό με το σεισμό πολύ πλακα...! οταν ΄λεει δεν πρεπει να μετακινειται ο υπολογιστης με τετοιες ψύκτρες σίγουρα εννοει να μην το παρεις και πηγαινεις για να LAN party όχι να μετακινηθεί 20 εκατοστα. Τωρα εαν ειναι με τον σεισμό να μετακινηθεί περισσότερο.... Θα ειναι το τελευταίο πραγμα που θα σκεφτώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 16, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 Τι να πω... πάντως με το όλο κουτί να έχει φτάσει ~24 κιλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω όρεξη να το κουβαλάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolispl Ιανουάριος 16, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2005 εχω τη χαλκινη και την αλουμινενια σε 2 prescot 3.2 η χαλκινη πολυ πιο βαρια αλλαεχω διαφορα 5-6 βαθμους απο την αλουμινενια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.