astrolabos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2004 Ξέρετε από πού θα μπορούσα να αγοράσω το lineage2; έψαξα στα γνωστά ελληνικά μεγάλα e-shops αλλά δε βρήκα τπτ και η αποστολή απο amazon, κοστίζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Aπο play.com? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 40 . Ηλπιζά σε κάτι καλύτερο. Στο amazon.com είναι φθηνότερο και στο play.com δε σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις time-card Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 40 μαζι με τα μεταφορικα ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Δεκέμβριος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Να ρωτησω γιατι να αγορaσεις αφου υπαρχουν 2 Ελληνικοι γνωστοι servers με πολυ κοσμο?Ισως απογοητευτηκες με το downtime του Noobwars, αλλα αξιζει να τα "σκας" καθε μηνα για ενα game ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Δεκέμβριος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 LOL ελπιζω να μην ειναι το δευτερο που λεει ο rand γιατι μας εχουνε πρηξει ολοι με το downtime.Βεβαια εγω δεν εχω ενημερωση για το ποτε θα ανεβει παλι και δεν μπορω να πω κατι...Και μην καιγεστε τελειως ρε παιδια παιχνιδι ειναι...Δεν θα πεθανουμε αν ειναι κατω ο σερβερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από icy20 LOL ελπιζω να μην ειναι το δευτερο που λεει ο rand γιατι μας εχουνε πρηξει ολοι με το downtime.Βεβαια εγω δεν εχω ενημερωση για το ποτε θα ανεβει παλι και δεν μπορω να πω κατι...Και μην καιγεστε τελειως ρε παιδια παιχνιδι ειναι...Δεν θα πεθανουμε αν ειναι κατω ο σερβερ Εχουν πορωθει ολοι με το lineage! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από soki Εχουν πορωθει ολοι με το lineage! μεχρι να ερθει το wow:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 17, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Αρχική απάντηση από RaNd Να ρωτησω γιατι να αγορaσεις αφου υπαρχουν 2 Ελληνικοι γνωστοι servers με πολυ κοσμο? Ισως απογοητευτηκες με το downtime του Noobwars, αλλα αξιζει να τα "σκας" καθε μηνα για ενα game ? Βασικά αυτό είναι. Ξεκίνησα το παιχνίδι αυτή τη βδομάδα και περίμενα το ΣΚ να κάτσω να το ψάξω λίγο γιατι φαίνεται όντως αξιόλογο παιχνίδι. Φανταστείτε την απογοήτευσή μου με το downtime του server. Όπως έχω γράψει και στο noobwars, είναι φυσικό να μην περιμένουμε πολλά, εξάλλου απο τη στιγμή που δεν πληρώνουμε δεν είναι δυνατόν να έχουμε απαιτήσεις. Σωστά; Γι'αυτο το λόγο δε με ενδιαφέρει τόσο το παιχνίδι (το έχω κατεβάσει) όσο η προμήθεια μιας time card για να μου φύγει ο καϋμός τουλάχιστον αυτο το ΣΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Δεκέμβριος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Καλα ολα αυτα αλλα ο server ειναι up! Kαλο λιωσιμο! RaNd Level 3x Orc Mystic Proud member of Valhalla Clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Κανενα αλλο λινκ περα απο το site των noobwars εχετε για τον συγκεκριμενο client? Κατεβαινει λες και ειναι hosted σε dial-up server (3.6KBs/s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Δεκέμβριος 17, 2004 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 ειναι limlit ανα connection, με το flashget θα παρει τα πανω του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 17, 2004 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Thx Man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 17, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Δοκίμασε να το κατεβάσεις με το flashget και να ανοίξεις γύρω στα 9 connections για να το κατεβάσεις με 40 kb/sec Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNd Δεκέμβριος 17, 2004 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 μια και το ανεφερε η κουβεντα στο www.online-games.gr θα βρειτε πολλα patch σχετικα με το game, aggressive mobs display, Ultra zoom, SOE map κλπ κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 17, 2004 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Ειχα δοκιμασει το παιχνιδι οταν ηταν beta τον Απριλιο. Μιας και ειναι free απο noobwars για να το ξαναδουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 17, 2004 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Εγώ παιδιά παίζω στον server των b&b... Όντος το παιχνίδι είναι κόλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.