Jump to content

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ?

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ (ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ) ΕΚΤΥΠΩΤΗ. ΕΧΩ ΕΝΑΝ EPSON C42UX ΣΤΟ NORMAL ΟΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ DRAFT ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ EPSON ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΘΕΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ (ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΣΕΛ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ). ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ FORUM ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ CARTRIDGE TOY CANON, ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΟΣΑ ml ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ>? OI HP ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25Ε?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Κ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!

Καταρχήν καλως ήρθες πριν όμως ανοίξεις ένα θέμα κοιτα και τα άλλα thread στην κατηγορία αυτή.

www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8934

www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9349

Πάλι εξαρτάται απο το πόσα λεφτα δίνεις

Εγω προτείνω

Cannom IP3000

135 Πλαίσιο

Αρχική απάντηση από blkik

Καταρχήν καλως ήρθες πριν όμως ανοίξεις ένα θέμα κοιτα και τα άλλα thread στην κατηγορία αυτή.

www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=8934

www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=9349

Πάλι εξαρτάται απο το πόσα λεφτα δίνεις

Εγω προτείνω

Cannom IP3000

135 Πλαίσιο

συμφωνώ ειδάλλως ακόμα σε πιο οικονομικό canon ip1500!

Αρχική απάντηση από Sapelas

ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ (ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ) ΕΚΤΥΠΩΤΗ. ΕΧΩ ΕΝΑΝ EPSON C42UX ΣΤΟ NORMAL ΟΙ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ DRAFT ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ EPSON ΑΦΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΘΕΙ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ (ΕΚΤΥΠΩΝΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 70 ΣΕΛ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ). ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ FORUM ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ CARTRIDGE TOY CANON, ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΠΟΣΑ ml ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ>? OI HP ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΜΕΛΑΝΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25Ε?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ. ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Κ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!

Κατω απο αυτες τις συνθηκες θα κοιτουσα σε laser.Προσωπικα διαλεξα τον HP 1010 ειδικα για τα κειμενα ( εκτυπωσεις pdf απο την σχολη) και την οικονμια του .Ενα τονερ σου βγαζει καμια 3000 σελιδες.....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σκεφτόμουν για Laser Vagouridi αλλά ο epson που έχω είναι τόσο άθλιος που αν χρειαστώ κάτι έγχρωμο έστω και γραφική παράσταση θα πρέπει να κόβω βόλτες στην γειτονιά! Μαλλον θα δω για τους Canon που μου προτείνατε αν και θεωρώ μειωνέκτημα ότι δεν έχουν ενσωματωμένη κεφαλή στα toner οπώς οι hp. Δε θα μπορώ να βάζω "monkey" μελάνια και αν πάθουν κάτι οι κεφαλές θα τρέχω για καινούριο!

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από Sapelas [19-12-2004 01:14]

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σκεφτόμουν για Laser Vagouridi αλλά ο epson που έχω είναι τόσο άθλιος που αν χρειαστώ κάτι έγχρωμο έστω και γραφική παράσταση θα πρέπει να κόβω βόλτες στην γειτονιά! Μαλλον θα δω για τους Canon που μου προτείνατε αν και θεωρώ μειωνέκτημα ότι δεν έχουν ενσωματωμένη κεφαλή στα toner οπώς οι hp. Δε θα μπορώ να βάζω "monkey" μελάνια και αν πάθουν κάτι οι κεφαλές θα τρέχω για καινούριο!

Βασικα νομιζω οτι υπαρχουν μελανια χυμα και για τους canon αλλα για μενα δεν αξιζει δεδομενης της χαμηλης τιμης των original.

Απο προσωπικη πειρα οι κεφαλες "παθαινουν" σε 4-5 χρονια περιπου εκτος κι αν δεν εκτυπωνεις τιποτα για μεγαλα διαστηματα και δεν τις καθαριζεις οποτε οντως μικραινει σημαντικα ο χρονος ζωης τους.

Τελος ο iP4000 εμφανιζoταν πιο οικονομικος (σε μελανια) απο τον 3000 σε ενα συγκριτικο που ειδα προσφατα στην περιπτωση εγχρωμων εκτυπωσεων και ειναι πιο καλος ποιοτικα σε φωτογραφιες. Αν ενδιαφερεσαι μονο για κειμενο τοτε με τον 3000 εισαι μια χαρα.

Εχω τον Canon S500 εδω και μερικα χρονια και ακομα καλά κρατεί,.

Tα μελάνια του εχουν γυρω στα 9ευρω χρωμ | 12ευρω α/μ

Ειχα πάρει μελάνια χύμα αλλα ήταν αίσχος έβγαιναν ολλα ξεθοριασμένα ...

Αρχική απάντηση από morius [Σήμερα, στις 13:41]

Eγώ θα σου πρότεινα το ΗΡ 7260 Είναι κορυφή και έχει και card reader;)

Ξέχασα να σου πω ότι τα μελάνια του πάνε στα 48,00 και τα 2(έγχρωμο & μαύρο)

Ένας φίλος που τον έχει είναι πολύ ικανοποιημένος!!!!!

Θα τον πάρω και εγώ σε λίγο καιρό:D

Υ.Γ. Ο εκτυπωτής κάνει 105,00 με Φ.Π.Α πλέων στο ΠΛΑΙΣΙΟ :p :p

Αρχική απάντηση από alex_000

Οικονιμικός εκτυπωτής σημαίνει φθηνα μελάνια. Οτι και να πάρεις τσεκαρε τα μελάνια του πρίν το πάρεις.

Σωστότατο!!! Το πιο σημαντικό σε έναν εκτυπωτή, από πλευράς κόστους είναι τα μελάνια. Καλύτερα να πάρεις ενα λίγο πιο ακριβό μοντέλο αν έχει φθινότερα μελάνια παρά ενα φθινό εκτυπωτή που τα μελάνια του είναι πανάκριβα. Για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις συμφαίρει ασύγκρητα ο laser. Βέβαια μην πιστεύεις τις 10000 σελίδες που λέει διότι αναφέρεται στο 5% της κάλυψης της σελίδας, που είναι πολύ λίγο

Αρχική απάντηση από morph

Νομίζω πώς η cannon τους ξεπερνά τους HP. Αν έπαιρνα τώρα inkjet, cannon ή lexmark θα έπαιρνα, όχι ΗΡ. Οι δικοί μου (3) έχω δοκιμάσει, όλοι έβγαζαν πρόβλημα με την τροφοδοσία χαρτιού

άσε, μαρτύριο αυτοί οι inkjet HP με την τροφοδοσία χαρτιού......

και εγώ αυτή την περίοδο για inkjet σε Canon θα πήγαινα

@morph: τι έγινε τελικά με τον color laser, κατέληξες;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.