dj Tony Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2004 Η συγκεκριμένη προεπιλογή ενδείκνυται όσον αφορά την ένταση και την ποιότητα για audio cd; Έχω την αίσθηση ότι παίζουν χαμηλότερα αφού αντιγραφούν. Ίσως είμαι λάθος. Τα θέλω για χρήση σε club οπότε με ενδιαφέρει τόσο η ένταση όσο και η καθαρότητα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Δεκέμβριος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Νόμιζω ότι κατεβάζει την ένταση σύμφωνα με το αρχείο που έχει την χαμηλότερη. Δύσκολα ανεβάζεις ένταση(χάνεις σε ποιότητα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Δεκέμβριος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 κανει μια γρηγορη δειγματοληψεια και βαση του χαμηλοτερου σε ενταση αρχειου καθοριζει και την ανωτατη σταθμη εγγραφης... ναι ειναι μουφα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj Tony Δεκέμβριος 16, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Oκ, το δοκιμάζω χωρίς την συγκεκριμένη προεπιλογή και όταν το παίξω σπίτι και δω τη διαφορά θα επανέλθω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj Tony Δεκέμβριος 17, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Τα cd χωρίς αυτό παίζουν σίγουρα πιο δυνατά. Για την ποιότητα του ήχου δεν είμαι βέβαιος. Με αυτό είναι μάλλον καλύτερη, αλλά παίζουν πολύ πιο χαμηλά σε ένταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.