Jump to content

Ενυδρείο USB & XMAS TREE USB και άλλα καλούδια και spc κατάρες

soki

Recommended Posts

Μπορει να γινεις λιγο πλουσιοτερος αν εχεις επιχειρηματικο μυαλο με κατι τετοια gadgetakia. http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=1876014

Toυ χρονου με βλεπω με ενα παγκο απο usb trees στην στουρναρη τα χριστουγεννα :hehe:

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από soki

Μπορει να γινεις λιγο πλουσιοτερος αν εχεις επιχειρηματικο μυαλο με κατι τετοια gadgetakia. http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=1876014

Toυ χρονου με βλεπω με ενα παγκο απο usb trees στην στουρναρη τα χριστουγεννα :hehe:

ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΡΥΘΜΟ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΠΑΣΤΙΚΟ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΓΙΑ ΕΧΤRΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ 6977710XXXX ΜΙΧΑΛΗΣ

Επιτέλους μπορώ να βρω ''EXTRA ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ'' και το σημαντικότερο ''ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΑ''

Τα δεντράκια που είχα τελευταία πράγματι μου την είχαν σπάσει πολύ!

:D :D :D

Αρχική απάντηση από DJD

Πλέον δεν χρειάζομαι ψαράκια... Έχω δυο ψαράκια και δυο ουρές ψαριών να βολτάρουν :hehe:

άθλιε, το κατέστρεψες κιόλας;

θα σε καταγγείλω σε ένα μέλος του forum που ασχολείται με τα καημένα τα αδέσποτα ζωάκια (μου διαφεύγει το όνομά του τώρα) :D

πάλι καλά δηλαδή που δεν έχεις ένα drive και ένα tray τώρα

:hehe:

Εγω παλι αν αρχισω να :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: θα φταιω ?

Καλα να τρωω ΤΙΣ ειρωνιες και ΤΑ χωσιματα για την ακυροτητα των τοπικς μου ,αλλα να τα τρωει το μαυρο σκοταδι ενω το παρον τοπικ ειναι εντελως ιδιο με καποιο αλλο που εχω ανοιξει.., παει ποοολυ ,παρα πολυ .

Αρχική απάντηση από DJD

χαχαχαχαχαχα

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΑ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?!?!!

:rofl: :rofl:

Μπορώ να έχω 40% έκπτωση για το δεντράκι που δεν γίνεται σπαστικό, το δεντράκι που γίνεται σπαστικό, το δεντράκι που είναι άθραυστο, το δεντράκι που είναι και υδρόψυκτο, το δεντράκι που....

Αρχική απάντηση από jpavly

Μπορώ να έχω 40% έκπτωση για το δεντράκι που δεν γίνεται σπαστικό, το δεντράκι που γίνεται σπαστικό, το δεντράκι που είναι άθραυστο, το δεντράκι που είναι και υδρόψυκτο, το δεντράκι που....

ΟΧΙ

monkey.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.