soki Δεκέμβριος 16, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Μπορει να γινεις λιγο πλουσιοτερος αν εχεις επιχειρηματικο μυαλο με κατι τετοια gadgetakia. http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=1876014 Toυ χρονου με βλεπω με ενα παγκο απο usb trees στην στουρναρη τα χριστουγεννα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 16, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Επειδη βαριεμαι να τα ανοιγω ολα , usb πιτα εχετε βαλει καπου ?Χωρια που υπαρχει ηδη τοπικ με τιτλο : γκατζετακια για το πισι η το γραφειο σας..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 16, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από soki Μπορει να γινεις λιγο πλουσιοτερος αν εχεις επιχειρηματικο μυαλο με κατι τετοια gadgetakia. http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=1876014 Toυ χρονου με βλεπω με ενα παγκο απο usb trees στην στουρναρη τα χριστουγεννα ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΡΥΘΜΟ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΣΠΑΣΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΓΙΑ ΕΧΤRΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ 6977710XXXX ΜΙΧΑΛΗΣ Επιτέλους μπορώ να βρω ''EXTRA ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ'' και το σημαντικότερο ''ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΑ'' Τα δεντράκια που είχα τελευταία πράγματι μου την είχαν σπάσει πολύ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 16, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 χαχαχαχαχαχαΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΑ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?!?!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 16, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Και ενα videaki απο το aquarium... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Δεκέμβριος 16, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 αντε με το καλο και ταψι μελομακαρονα USB.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 16, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Έξτρα ψαράκια από που μπορούμε να πάρουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 16, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Είναι συμβατό με ζωντανα ψαράκια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 16, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Έξτρα ψαράκια από που μπορούμε να πάρουμε; Δεν τα συνιστώ. Έχουν καταντήσει πολύ σπαστικά τελευταία και τα έκοψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 16, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Πλέον δεν χρειάζομαι ψαράκια... Έχω δυο ψαράκια και δυο ουρές ψαριών να βολτάρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Δεκέμβριος 16, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 "αυτο το pc τα εχει ολα μονο καφε δεν ψηνει"τελικα υπαρχει ματι για να ψηνει κανειςκαφε με usb συνδεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 16, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 εγώ έχω usb "γάντι" κούπας για να τον κρατάει ζεστό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 16, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Πλέον δεν χρειάζομαι ψαράκια... Έχω δυο ψαράκια και δυο ουρές ψαριών να βολτάρουν άθλιε, το κατέστρεψες κιόλας; θα σε καταγγείλω σε ένα μέλος του forum που ασχολείται με τα καημένα τα αδέσποτα ζωάκια (μου διαφεύγει το όνομά του τώρα) πάλι καλά δηλαδή που δεν έχεις ένα drive και ένα tray τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 16, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas εγώ έχω usb "γάντι" για να τον κρατάει ζεστό... τον καφέ ελπίζω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 16, 2004 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Δε το χάλασα εγώ.. :o Μετά από 10 βόλτες στο νερό αποφάσισαν να γίνουν πολλά αλλά δε πέτυχε η γονιμοποίηση Thanx man Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Δεκέμβριος 16, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Εγω παλι αν αρχισω να :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: θα φταιω ?Καλα να τρωω ΤΙΣ ειρωνιες και ΤΑ χωσιματα για την ακυροτητα των τοπικς μου ,αλλα να τα τρωει το μαυρο σκοταδι ενω το παρον τοπικ ειναι εντελως ιδιο με καποιο αλλο που εχω ανοιξει.., παει ποοολυ ,παρα πολυ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 16, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από spc τον καφέ ελπίζω .... θα σε αφήσω με την απορία :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 16, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD χαχαχαχαχαχα ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΑ... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?!?!! :rofl: Μπορώ να έχω 40% έκπτωση για το δεντράκι που δεν γίνεται σπαστικό, το δεντράκι που γίνεται σπαστικό, το δεντράκι που είναι άθραυστο, το δεντράκι που είναι και υδρόψυκτο, το δεντράκι που.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 16, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από jpavlyΜπορώ να έχω 40% έκπτωση για το δεντράκι που δεν γίνεται σπαστικό, το δεντράκι που γίνεται σπαστικό, το δεντράκι που είναι άθραυστο, το δεντράκι που είναι και υδρόψυκτο, το δεντράκι που.... ΟΧΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 16, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 20:14] ΟΧΙ :hehe: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.