Jump to content

η οικογενια των AMDαδων επανερχετε μετα το χτυπημα απο τον τρομοκρατη(ισως ιντελα)

zyx

Recommended Posts

Α ρε που να βγει και ο καζαμίας, θα ξαναλογκάρω στο lab του χρόνου (σε 13 μέρες) :X:

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

ενα update:p

να σας πω οτι την κατασκευη των φωτο την εχει επιμελησει η πανεξυπνη γραφιστρια μου που δυστηχος φοβατε να βαλει φωτο στο laby:( :weep:

post-306-1416071445,2777_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Chosen

Μας λείπουν οι τσιρίδες σου ρε κουφαλίτσα ("καλά ρε μaλάκες!..."), αλλά έμαθα ότι και σένα σου έκατσε λίγο βαριά που μας έχασες, ε;...

Φίλε Chosen,

αν σου κάναν και σ ένα την κίνηση των τριών δαχτύλων (aka ΚillBill2) οι intelάκηδες (aka τριχωτό χέρι Μιχάλη) όχι απλά θα σφάδαζες στο πόνο αλλά δε θα μπορούσες να κάνεις ρούπι από το εγκώμιο.

Ο δικός σου endu.

Αρχική απάντηση από zyx

ενα update:p

να σας πω οτι την κατασκευη των φωτο την εχει επιμελησει η πανεξυπνη γραφιστρια μου που δυστηχος φοβατε να βαλει φωτο στο laby:( :weep:

βρε άσε την κοπέλα ήσυχη θες να την περιλάβει κανας Chosen και να έχουμε πόλεμο Photoshopiάς μετά. Αnyway η δουλεία είναι super μπράβο της :T: άντε και το Πάσχα λαγοί με άσπρα δόντια :D

κατσε γιανικο σου ετοιμαζουμε και σενα εορταστικο σκετσακι

γιανικοοοοοοοοοοοοοοοοοο

θα ακολουθησουν κιαλλα γιανικο αν μας απαρνιεσαι απο τα amdαδικα συμβουλια:whistling

post-306-1416071445,3081_thumb.jpg

Endu rulez τον κόσμο όλο λέμε :hehe:Και μη μου πολυπειράζεται τον μοδεράτορα μου ε;

Θοδωρα, η κοπελια ειναι εκεινο το γατονι που ειχε πλακωθει στο Corel εκεινη την μερα που ειχα ερθει για καφε; Που ηταν συνεχεια busy και μας ειχε γυρισμενο τον κω... την πλατη; Αστερι ειναι (και στο Photoshop... ;) )

Ήμαρτον Κύριε τι άλλο θα δούμε! πέθανα στο γέλιο λέμε :help:

σανδάλι αλ δε μπλάντη μάνεη :X:

Αρχική απάντηση από DJD

Και μη μου πολυπειράζεται τον μοδεράτορα μου ε;

λοιπόν αυτό που δεν έπρεπε να γίνει μόλις έγινε, τσατίσατε το Webmastora και αφεντικό μου, η εντολή ήταν σαφής! μη με ξαναπειράξετε (Chosen ειδικά σε εσένα πάει αυτό, που έχεις τα άπειρα...)
Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:35]

Endu rulez τον κόσμο όλο λέμε :hehe:Και μη μου πολυπειράζεται τον μοδεράτορα μου ε;

Ωπ! Τι παίζει??

post-745-1416071445,3248_thumb.jpg

Ασχετο.... Τωρα που ξανανεβηκε το επιμαχο thread, να περιμενουμε κι αλλη επιθεση εδω κοντα??

Αρχική απάντηση από SLN

Ασχετο.... Τωρα που ξανανεβηκε το επιμαχο thread, να περιμενουμε κι αλλη επιθεση εδω κοντα??

Ρε γκαντεμόσαυρε φάε τη γλώσσα σου :hehe:

Αρχική απάντηση από Chosen

Θοδωρα, η κοπελια ειναι εκεινο το γατονι που ειχε πλακωθει στο Corel εκεινη την μερα που ειχα ερθει για καφε; Που ηταν συνεχεια busy και μας ειχε γυρισμενο τον κω... την πλατη; Αστερι ειναι (και στο Photoshop... ;) )

δεν θυμαμε ξανθια ηταν? αν ηταν η ξανθια οχι εχει φυγη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.