Jump to content

η οικογενια των AMDαδων επανερχετε μετα το χτυπημα απο τον τρομοκρατη(ισως ιντελα)

zyx

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Chosen

Χαχαχα! Ενας πολυ καλος λογος για να ερθει καποιος απο την σκοτεινη μερια...

αν είναι έτσι και εσύ είσαι ένας πολύ καλός λόγος για να αποσυνδεθεί κάποιος από το thelab :p
  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

καλα ε..........εγραψες παλι ζυξαρε.......κοιτα το πασχα να μας βαλεις κοκκινα αβγα στο κεφαλι αντι για σκουφακια(εννοειται οχι σπασμενα):hehe: :happy2: :hehe:

μου παει το σκουφακι πλακα-πλακα:baby:

Μπράβο Θοθωρή! :T: Κορυφαία φώτο!! :clap:

(Τον κρυφο Intelάκια Ζαχαρία βγάλ' τον από την φώτο) :p

lol

Χοχο Χρόνια πολλά με την ευκαιρία :)

Το αγγελικό προσωπάκι δίπλα σε εμένα ποιος είναι ?

Αρχική απάντηση από Borg

Το αγγελικό προσωπάκι δίπλα σε εμένα ποιος είναι ?

Η απαντηση σου:

Αρχική απάντηση από SLN

Που ειναι σκουφος για τα μεταξενια ξανθα μαλλια μου???

Αρχική απάντηση από enduracell

αν είναι έτσι και εσύ είσαι ένας πολύ καλός λόγος για να αποσυνδεθεί κάποιος από το thelab :p

Οπως λεει κι ο σοφος ελληνικος λαος: "Γελαει καλυτερα οποιος ετοιμαζει Καζαμια"...

Το καλο που σου θελω να εχεις βρει καλη κρυψωνα, γιατι αφου ανοιξει ο "ασκος" θα τρεχεις... ;ρ

Εγω μια φορα το γλυτωσα το κοκκινοσκουφισμα! :p

Πολυ γελιο η φωτο παντως!:T: Ειδικα η αξυριστη ξανθια!:hehe:

Αρχική απάντηση από Borg

Εννοώ πάνω από τον SLN

Ο ea6gka (όταν είναι ευδιάθετος - όπως έχει πει και ο ίδιος :D ) - Αν θυμάμαι καλά

Αρχική απάντηση από Chosen

Οπως λεει κι ο σοφος ελληνικος λαος: "Γελαει καλυτερα οποιος ετοιμαζει Καζαμια"...

Το καλο που σου θελω να εχεις βρει καλη κρυψωνα, γιατι αφου ανοιξει ο "ασκος" θα τρεχεις... ;ρ

[ντουντούκα mode]σου υπενθυμίζω για τελευταία φορά ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΥΡΙ![/ντουντούκα mode]

πέτρο σε γνωστό καφέ της πόλης έγινε ανταλλαγή φωτογραφικού/ηχητικού υλικού - δεν χρειάζεται να πω περισσότερα για τον πρωταγωνιστή

Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 22:11]

πέτρο σε γνωστό καφέ της πόλης έγινε ανταλλαγή φωτογραφικού/ηχητικού υλικού - δεν χρειάζεται να πω περισσότερα για τον πρωταγωνιστή

Όχι και καφέ.... Μπυραρία ήταν... :p

Δεν καταφερα να περασω, ειμουν Ευοσμο. Αυριο στον καφε θελω το 2ο και τελευτιαο CD γιατι τελειωσαν οι προθεσμιες και πρεπει να ανεβασω το υλικο.

Κοιταξτε και τα αρχεια σας αν παιζει καμια καλη φωτο του κομμουνιστη (Fireblade) γιατι του εταξα ενα μηνα και του αρεσε η ιδεα...

μη του τα δίνεις έλεος!!!!!! θα έρθω αύριο και θα τα κάνω λαμόγιο εκεί μέσα...:flex:

δεν έρχομαι αύριο έχουμε και δουλειές δε μπορώ να σας νταντεύω κάθε Παρασκευή :hehe:

Αρχική απάντηση από enduracell

δεν έρχομαι αύριο έχουμε και δουλειές δε μπορώ να σας νταντεύω κάθε Παρασκευή :hehe:

:weep: :weep: :weep:

ποιος είναι αυτός ο "ώριμος" intelakias????? :unsure: όπως και να έχει η μάνα μου με έμαθε να μη φοβάμαι κανένα intelάκια είτε είναι ώριμος είτε newφης :flex::hehe:

Αρχική απάντηση από zyx

:weep: :weep: :weep:

δε θα έχεις πρόβλημα Θόδωρα άστα τα σάπια :)

Μας λείπουν οι τσιρίδες σου ρε κουφαλίτσα ("καλά ρε μaλάκες!..."), αλλά έμαθα ότι και σένα σου έκατσε λίγο βαριά που μας έχασες, ε;...

post-129-1416071444,9667_thumb.jpeg

Αρχική απάντηση από Daidalos

Εγω μια φορα το γλυτωσα το κοκκινοσκουφισμα! :p

χεχε σε ξεχασαμε οτι ηρθες με μας ε?

:whistling :p

post-306-1416071445,2386_thumb.jpg

AMAN!!!!:crazy:

Tι ηθελα και το ανοιγα το στοματακι μου! :slap:

ΥΓ:Εχω λιωσει απο το γελιο! Απλα απιστευτο!!!:happy2: :hehe::rofl::hehe: :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.