Jump to content

η οικογενια των AMDαδων επανερχετε μετα το χτυπημα απο τον τρομοκρατη(ισως ιντελα)

zyx

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 10:45]

Ρε γκαντεμόσαυρε φάε τη γλώσσα σου :hehe:

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...

το lab ειναι ενα εξαιρετικο site το οποιο ευχομαι ολοψυχα να παραμεινει on line για πολλα χρονια...

μακαρι να μην σας τυχει αλλη αναποδια...

post-1498-1416071445,3631_thumb.jpg

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Προσωπικές φώτος εμένα και του Webmastoρα!!!! το ραντεβού ήταν επαγγελματικό υπενθυμίζω... τα υπόλοιπα θα τα κανονίσετε με το δικηγόρο μου... :p

Αρχική απάντηση από zyx

δεν θυμαμε ξανθια ηταν? αν ηταν η ξανθια οχι εχει φυγη.

Να σου πω την αληθεια, δεν την κοιτουσα στα μαλλια... ;ο

Αρχική απάντηση από SLN

Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε...

το lab ειναι ενα εξαιρετικο site το οποιο ευχομαι ολοψυχα να παραμεινει on line για πολλα χρονια...

μακαρι να μην σας τυχει αλλο αναποδια...

εε τι φατσες ειναι αυτες πρωι πρωι , μου χυθηκε ο καφες

Αν συμβεί οτιδήποτε στο labη θα ξέρουμε ποιον να κατηγορήσουμε για την γκαντεμια!

Η δημοσιοποίηση φωτογραφιών του εν λόγω κυρίου θα έπρεπε να είναι απαγορευμένη από τους κανόνες του forum για λόγους ασφάλιας...

Οι διαχειριστές και οι Moderators του TheLab.gr ρητά δηλώνουν ότι ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση αστοχίας του server. ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ SLN!!!!!!!!!!!!

Γιαννικο αυτη τη foto θα την τοιχοκολισω σε καθε γειτονια της Λαρισας.Αυτη την ομορφια πρεπει να την θαυμασουν ολοι!!!!:p (καλα το σανδάλι ειναι απιστευτο):blink:

Αρχική απάντηση από Ζul

Γιαννικο αυτη τη foto θα την τοιχοκολισω σε καθε γειτονια της Λαρισας.Αυτη την ομορφια πρεπει να την θαυμασουν ολοι!!!!:p (καλα το σανδάλι ειναι απιστευτο):blink:

πρέπει να έχω και κάτι δικέ σου εδώ πέρα μήπως θες να δείξουμε από πια χώρα πραγματικά προέρχεσαι????? :p

εχω προετοιμαστη ψυχολογικα πετρακο και δεν σε φοβαμε. αν και ξερω οτι αυτοι που δουλεουν για σενα πλεον θα κατευθηνουν τις καμερες και προς τα εμενα:D

post-306-1416071445,4026_thumb.jpg

γιαυτο εχει ηλιο και ειναι κοκινο. γιατι τους λιωνη ο ηλιος. και ψηνονται στην ζεστη lol

Αρχική απάντηση από zyx

να σας πω οτι την κατασκευη των φωτο την εχει επιμελησει η πανεξυπνη γραφιστρια μου που δυστηχος φοβατε να βαλει φωτο στο laby:( :weep:

O vdeseris δεν έχει έρθει ποτέ από το μαγαζί ? :p

Εεεε ρεεεε γλεντια προι προι!!! :hehe:

Θοδωρα πες την κοπελια να ποσταρει κ αυτη τη φατσα της,

[endu mode]δε θα εχει προβλημα[/endu mode] :hehe:

χεχε. τετοια λετε τα διαβαζει και τωρα εμποδιζετε το εργο μου να την πεισο. σσσσσσσσσσσσσ!!!!! παλιοπαιδα:upside::p

@ροοτ οχι ο παπαρατσι δεν εχει ερθει λολ

Αρχική απάντηση από zyx

χεχε. τετοια λετε τα διαβαζει και τωρα εμποδιζετε το εργο μου να την πεισο. σσσσσσσσσσσσσ!!!!! παλιοπαιδα:upside::p

Tαξ΄της ενα απο αυτα που κερνουσε ο μαστορας προχθες :hehe:

attachment.php?s=&postid=131381

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.