Jump to content

AHCI Port0 Device Error, Press F1 to continue.....

Loma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, πριν απο αυτό το μήνυμα, πιο πάνω μου γράφει αυτές τις πληροφορίες: S.M.A.R.T. Capable and Status Bad.
Εχω την εντύπωση πως ο δίσκος μας αφήνει χρόνους. Έσωσα τα αρχεία μου και έτρεξα το CrystalDiskInfo, μου έβγαλε μήνυμα ότι "πεθαίνει"..Οταν φορτώνει τα windows μου πετάει μήνυμα ότι ο δίσκος έχει αποτύχει,υπάρχει πρόβλημα με τον δίσκο, κάπως έτσι!! Λέτε να είναι κάτι άλλο? Να κάνω επιπλέον κάποια ενέργεια για να σιγουρευτώ? Να το πάω για ανακύκλωση?

Ευχαριστώ

Τρέχεις το διαγνωστικό πρόγραμμα της κατασκευάστριας του δίσκου ( π.χ. Seatools for Windows αν είναι Seagate ή Samsung, το WD Sentinel (?) αν είναι Western Digital, κλπ ).

Αλλά οι πιθανότητες να είναι κάτι άλλο, ενώ έχεις πάρει τόσες προειδοποιήσεις από το S.M.A.R.T. είναι μηδαμινές.

Έτρεξα διάφορα διαγνωστικά. Το ίδιο αποτέλεσμα. Πάει για ανακύκλωση ο δίσκος.. :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.