speedman_26 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2015 (edited) Τι είναι προτιμότερο να πάρεις λάπτοπ η ταμπλέτ; Είμαι στην forthnet πήρα τηλ forthnet και μου είπαν έχουν μόνο ταμπλέτ τα λάπτοπ δεν είναι αξιόπιστα μου απάντησε. Εγω πιστεύω ότι ένα λάπτοπ κάνει πιο πολλές δουλειές δικαιουμαι το κοινωνικο μερισμα οποτε το budget ειναι αυτο που δινει το κουπονι Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2015 από rastafari Διόρθωση τίτλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Εγω πιστεύω ότι ένα λάπτοπ κάνει πιο πολλές δουλειές Αυτό. Υπάρχει κόσμος που κάνει την δουλειά του ΜΟΝΟ με tablet αλλά λίγοι. Το tablet είναι κάτι που παίρνεις έχεις ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ λαπτοπ/πισι, όχι το ανάποδο. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakemjk Φεβρουάριος 13, 2015 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Είναι καθαρά θέμα χρήσης. Αν θες απλά να αράζεις στον καναπέ κ να χαζεύεις βιντεάκια κ μέσεντζερ, τότε τάμπλετ. Αν θες να κάνεις όλα τα υπόλοιπα, λάπτοπ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Φεβρουάριος 13, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Κοίτα στα 230 ευρώ που δίνει το κοινωνικό μέρισμα "καλό" λάπτοπ δεν παίρνεις. Βέβαια όλα εξαρτώνται από την χρήση που το θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 13, 2015 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Καλό δεν παίρνεις αλλά κάτι άψογο για net/word/excel/mkv παίρνεις... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Φεβρουάριος 13, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 λαπτοπ εχω ενα 5 χρονια και κατι ταμπλετ ειχα παρει παλια ενα ipad 3 λεω ενα λαπτοπ να παρω μιας και το αλλο η μπαταρια δεν κραταει και πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 13, 2015 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Επαυξάνω. Ταμπλέτα εφόσον έχεις ήδη φορητό. Εκτός αν θέλεις μόνο web στον καναπέ, αν και πάλι μπορεί να είναι προτιμότερος ο υπολογιστής καμιά φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Φεβρουάριος 13, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Μα έχω και iPad 3 Το πρόβλημα είναι ότι το μαγαζί της forthnet έχει μόνο tablet πρέπει αναγκαστικά πάω σε Γερμανο αλλά θα πρέπει αλλάξω παροχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Φεβρουάριος 13, 2015 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Πάρε λάπτοπ από το Γερμανό με 12μηνο mobile Internet (αν έχει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Φεβρουάριος 13, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Νομίζω ότι δίνει 24 μήνες εκεί κολλάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Φεβρουάριος 14, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2015 Βρηκα λυση θα παρω το στικακι οποτε να μην μπλεξω με συμβολαιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
russian16gb Φεβρουάριος 14, 2015 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2015 Καληςπερα στο σάιτ και στα Παιδιά ...Ανδρέας ......λοιπόν επειδή έτρεχα να μάθω με το κουπόνι της ψηφιακής αλληλεγγύη όλη μέρα προχθές ...τουλάχιστον στην περιοχή μου Αιγιο Πελοπόννησο , ο Γερμανός δεν ειναι εξουσιοδοτημένος για στικάκια μου Είπε κ οτι θα πρέπει να βάλω σπίτι γραμμή κ οτι δεν ειναι (εκεί) δωρεάν για ενα χρόνο όπως (άλλου ) Κοτσοβολο ΟΤΕ κ.α αλλα πάγιο κανονικά με 12€ έκπτωση για όλο το χρόνο ... Κ έφυγα ... Για Κοτσοβολο για στικάκι δωρεάν όλο το χρόνο κ 10 γίγα κ Lenovo ideapad g50 το μονο εδω με cd dvd optical drive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts