Jayk1993 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα εχω βάλει σε 2 υπολογιστές σπασμένα windows 7 και τωρα μου βγάζει μήνυμα ότι έχω πέσει θύμα λαθρεμπορίας λογισμικού θέλω να βρω την λύση χωρίς να χρειαστεί φορματ και να χάσω αρχεία και ταλιπά Βοηθήστε αν μπορείτε ! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 14, 2015 από rastafari Διόρθωση τίτλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Φεβρουάριος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Δυστυχώς δεν επιτρέπεται συζήτηση για παράνομο λογισμικό στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 13, 2015 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Αγορά license και αλλαγή κλειδιού. Αγορά license και αλλαγή κλειδιού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Φεβρουάριος 13, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα εχω βάλει σε 2 υπολογιστές σπασμένα windows 7 και τωρα μου βγάζει μήνυμα ότι έχω πέσει θύμα λαθρεμπορίας λογισμικού θέλω να βρω την λύση χωρίς να χρειαστεί φορματ και να χάσω αρχεία και ταλιπά Βοηθήστε αν μπορείτε !Αα, εσυ με το φαξ [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Φεβρουάριος 13, 2015 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα εχω βάλει σε 2 υπολογιστές σπασμένα windows 7 και τωρα μου βγάζει μήνυμα ότι έχω πέσει θύμα λαθρεμπορίας λογισμικού θέλω να βρω την λύση χωρίς να χρειαστεί φορματ και να χάσω αρχεία και ταλιπά Βοηθήστε αν μπορείτε !Δεν γίνεται αυτό που λες. Αγόρασε ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ. Αν ενδιαφέρεσε μπορώ να σου πω και μαγαζί εξωτερικού που μπορείς να αγοράσεις με 30 ευρώ περίπου μαζί με μεταφορικά ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ windows 7 (OEM έκδοση) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2015 από Avatar_GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros 007 Φεβρουάριος 13, 2015 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 (edited) ακυρο..... Με τρώγε η γλώσσα να πω κάποιες αλήθειες για τους αποπανω αλλα το μετανιωσα ενεκα προιδοποιημενος Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 13, 2015 από spyros 007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 13, 2015 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 ακυρο..... Με τρώγε η γλώσσα να πω κάποιες αλήθειες για τους αποπανω αλλα το μετανιωσα ενεκα προιδοποιημενοςΔε θα σου πω οτι δεν είχα λειτουργικό απο τον θείο. Αλλά εφόσον πια βρίσκεις άδεια με 30€ πήρα για όλα και τελείωσα. Μέχρι και office πήρα.2ον Απαγορεύεται η αναφορά σε πειρατεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Φεβρουάριος 14, 2015 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2015 Οι λύσεις δόθηκαν και εφόσον από τους κανόνες του forum απαγορεύονται οι συζητήσεις για πειρατικό υλικότο παρόν θέμα κλειδώνει. @Jayk1993,Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις στο internet δεν γράφουμε με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζουμε. @spyros 007,Καλά κάνεις φίλε μου και προσέχεις την γλώσσα σου γιατί και εμένα με τρώει το χέρι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts