Worldwide Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2015 Καλημερα στην παρεα. Εχω μια HD6850 της Asus και στελνω μεσω HDMI σημα στην τηλεοραση μου. Το θεμα ειναι οτι οταν βαζω 3D ο ηχος ειναι λιγο πιο γρηγορος απο την εικονα. Δηλαδη εχει μια διαφορα. Λεω εγω τωρα μηπως ειναι το καλωδιο HDMI? 1.4 υποστηριζει η καρτα γραφικων. Και η τηλεοραση φυσικα. Η μπορει να ειναι καθαρα θεμα προγραμματος, τα 3D τα ανοιγω με το Power Dvd 14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstemp Φεβρουάριος 11, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2015 Κάποιες τηλεοράσεις έχουν στο μενού τους μία ρύθμιση που λέγεται "υστέριση ήχου". Ψάξε λίγο το μενού σου, ή πες το μοντέλο της τηλεόρασης να δούμε το manual της αν έχει τέτοια επιλογή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Φεβρουάριος 11, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2015 Κάποιες τηλεοράσεις έχουν στο μενού τους μία ρύθμιση που λέγεται "υστέριση ήχου". Ψάξε λίγο το μενού σου, ή πες το μοντέλο της τηλεόρασης να δούμε το manual της αν έχει τέτοια επιλογή.Sony 50W829 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Φεβρουάριος 12, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2015 Τελικα το βρηκα! Εβαλα στο PowerDvd + 0.20 ms και ηρθε στα ισια του η ταινια. Ευχαριστω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstemp Φεβρουάριος 13, 2015 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά απουσίαζα. Εάν το πρόβλημα το έχεις μόνο με 3D content, τότε είσαι οκ. Αν όμως το έχεις γενικά, καλύτερα να το ρυθμίσεις από την τηλεόραση. Στο ογκοδέστατο manual δεν βρηκα κάτι (δεν το κοίταξα διεξοδικά), αλλά είδα αυτό: HOME -> Settings -> Display -> Picture -> Advanced Settings -> Display Speed Preferencehttp://download.sony-europe.com/pub/manuals/tvhc/14HE468112-EN-Print.pdf(σελίδα 25 σύμφωνα με το manual, σελίδα 31 στο PDF) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts