Matia Φεβρουάριος 19, 2015 #61 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2015 Και από θερμοκρασίες? Έτσι από περιέργεια δλδ. Επίσης όταν έχεις I7 δεν σκέφτεσαι για αλλαγή CPU με τίποτα. Ένα καλό και σταθερό OC μετράει αν και τα 3,8 μου φαίνονται λίγο over the top. Επίσης χωρίς OC με την νέα κάρτα και μνήμη όμως πώς ήταν το raid? Για να μαθαίνει ο κόσμος δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hackertom Φεβρουάριος 19, 2015 Author #62 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2015 Και από θερμοκρασίες? Έτσι από περιέργεια δλδ. Επίσης όταν έχεις I7 δεν σκέφτεσαι για αλλαγή CPU με τίποτα. Ένα καλό και σταθερό OC μετράει αν και τα 3,8 μου φαίνονται λίγο over the top. Επίσης χωρίς OC με την νέα κάρτα και μνήμη όμως πώς ήταν το raid? Για να μαθαίνει ο κόσμος δλδ.Θερμοκρασίες παιδιά πρόβλημα δεν έχω. Άλλαξα πάστα για αρχή και παίζει από 45 έως 60. Είναι θηρίο η ψύκτρα. Έως και σήμερα παίζει σταθερά χωρίς προβλήματα, τώρα με την κάρτα και την μνήμη σε raid 40 άρι είχα lag. Πιστεύω όλα μαζί βοήθησαν για το αποτέλεσμα. Το θέμα είναι ότι παίζω όπως θέλω και το ευχαριστιεμαι.Σε 25αρι raid παίζω στα 100 fps! Και σε 40 άρι παίζει στα 40 περίπου. Χωρίς lag πάνω από όλα. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts