denz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2015 Καλημέρα, Έχω φάει τον κόσμο από guides για να βρω μια λύση στο Autocomplete contacts αλλά τίποτα. Ξήλωσα και ξαναέστησα τα imap accounts μου και όταν πληκτρολογώ ένα γράμμα δεν μου κάνει autosuggest-autocomplete από το address book. Μόνο αν στείλω ένα email σε κάποια επαφή μετά το θυμάται ως cachαρισμένο. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι στο webmail λειτουργεί κανονικά... το outlook έχει μουλαρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Φεβρουάριος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 ωχ μανικιπριν χρονια ειχα ασχοληθει και μου ειχε βγει το λαδι -τα καταφερα.Τοτε ηθελα να περασω ολους τους συναδελφους μου στο autocomplete.Αυτο ειναι καπου σε ενα αρχειο που ονομαζεται NK2 ή καπως ετσι. Υπαρχει καπου στο νετ ενα προγραμμα που το κανει edit (nk2edit ισως?)Μπορει να δεχθει αρκετα φορματ, πχ html, csv, etcΟποτε ειτε εχεις καπου ολες τις επαφες σου και τις περνας, ειτε (στην περιπτωση μου) κατεβαζεις το mailing list και το φορμαρεις καταλληλα στο excel για να το "τραβηξει" στο autocomplete Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Φεβρουάριος 9, 2015 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Ρε αποστολή πριν κάνα μήνα σου είχα πει nk2 edit. Αν κανεις φορμάτ και δεν πάρεις backup το nk2 τοτε δεν έχει νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts