nikitasd Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2015 Καλησπέρα καταρχήν. Και ξαφνικα μετα απο μια εγκατάσταση ( δε θυμάμαι ακριβως το πρόγραμμα που εβαλα ) κολλησα κάτι που μ μοιάζει για malware. Αρχικα όταν ανοίγω το google και χτυπάω google.com με κανει redirect στη σελιδα www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=G87XVL.... Κτλ κτλ. Αν δοκιμασω να κάνω αναζήτηση μου πετάει αποτελεσματα και διαφημησεις μαζί. Possitive find ads λέει κάπου πιο κάτω. Δοκιμασία scan με antivirus , mbam , hitmanpro και ουτε εγώ θυμάμαι τι άλλο. Έχω διαγράψει τα extensions του chrome έχω κανει reset τον browser καμια 10αρια φορες , uninstall το πρόγραμμα possitive finds κτλ κτλ.... Δώστε μ μια λύση σας παρακαλώ να φύγει αυτή η μ#€$%#α απο το pc μου δεν μπορω άλλο να το βλέπω! Τα νεύρα μουυυυ! [emoji14] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 9, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Δεξί κλικ πάνω στη συντόμευση που ανοίγεις το πρόγραμμα κ πες μου αν βλέπεις αυτό: Τα τελευταία χρόνια πάνε κ βάζουν καρφωτή την αρχική σελίδα με παράμετρο στον προορισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Φεβρουάριος 9, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Ναι είναι ακριβως το ίδιο. Καμια παράμετρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 9, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Να ένας οδηγός βήμα προς βήμα.. για δες τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Φεβρουάριος 9, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Δεν μπορω να βρω κάποιο κακό αρχείο... Ουτε διεργασία να τρέχει ουτε φάκελο η αρχείο σχετικό με το possitive finds στο σκληρό μ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikitasd Φεβρουάριος 9, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2015 Νομιζω κάτι εκανα. Βασικά εκανα απεγκατασταση το chrome, έβαλα mozzila και δεν μ πέταγε εκεί τα ads... Ξαναεβαλα το chrome, κατέβασα το addblocker, αλλαξα και χρήστη και voila. Μέχρι τώρα λειτουργει καλά!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapata Φεβρουάριος 17, 2015 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2015 Δοκιμασε να κανεις reset το router Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyros 007 Φεβρουάριος 23, 2015 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2015 adware cleaner δοκιμασες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts