Jump to content

Πρόβλημα με πιθανό malware

nikitasd

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα καταρχήν. Και ξαφνικα μετα απο μια εγκατάσταση ( δε θυμάμαι ακριβως το πρόγραμμα που εβαλα ) κολλησα κάτι που μ μοιάζει για malware. Αρχικα όταν ανοίγω το google και χτυπάω google.com με κανει redirect στη σελιδα www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=G87XVL.... Κτλ κτλ. Αν δοκιμασω να κάνω αναζήτηση μου πετάει αποτελεσματα και διαφημησεις μαζί. Possitive find ads λέει κάπου πιο κάτω. Δοκιμασία scan με antivirus , mbam , hitmanpro και ουτε εγώ θυμάμαι τι άλλο. Έχω διαγράψει τα extensions του chrome έχω κανει reset τον browser καμια 10αρια φορες , uninstall το πρόγραμμα possitive finds κτλ κτλ.... Δώστε μ μια λύση σας παρακαλώ να φύγει αυτή η μ#€$%#α απο το pc μου δεν μπορω άλλο να το βλέπω! Τα νεύρα μουυυυ! [emoji14]

Δεξί κλικ πάνω στη συντόμευση που ανοίγεις το πρόγραμμα κ πες μου αν βλέπεις αυτό:

4CfeRXv.png

Τα τελευταία χρόνια πάνε κ βάζουν καρφωτή την αρχική σελίδα με παράμετρο στον προορισμό.

Δεν μπορω να βρω κάποιο κακό αρχείο... Ουτε διεργασία να τρέχει ουτε φάκελο η αρχείο σχετικό με το possitive finds στο σκληρό μ....

Νομιζω κάτι εκανα. Βασικά εκανα απεγκατασταση το chrome, έβαλα mozzila και δεν μ πέταγε εκεί τα ads... Ξαναεβαλα το chrome, κατέβασα το addblocker, αλλαξα και χρήστη και voila. Μέχρι τώρα λειτουργει καλά!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.