Jump to content

Τι λεει το κουτακι? Q-Tec TL-MD02...

Isolated

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτο το κουτακι μου χει κατσει και επειδη απο ιανουαριο φτιαχνω πισακι, ρωτω...Τι λεει? το χε το e-shop σε καποια φαση αλλα μαλλον τους τελειωσε... για πειτε γνωμες!

Specifications

* Midi Tower model

* 2x 3.5" and 4x 5.25" drive bay

* 4x 3.5" hidden bay

* Exclusive transparent sidepanel design with 3 transparent tri-colour coolers

* Built in blue neon light with switch for on / off / sound sensitive

* 7x expansion slots on the back

* 3 extra expansions for serial, parallel ports, etc.

* Front connection for 2x USB and headphone + mic

* No PSU included

* Power and reset switch on front

* Power and HDD LED on front

* No sharp edges to avoid injuries

* Solid steel construction

* 2 separate side panels

* Built-in speaker

* Supports ATX, MicroATX and FlexATX form factor

* Metallic + transparent housing

* Front with brushed metal and transparent parts

* Product size (HxWxD in mm): 420 x 200 x 480

post-1779-1416071436,6259_thumb.jpg

για μενα ειναι κομψο και ειναι ομορφο........ειναι σε καλη τιμη και εχει και παραθυρακι με λαμπιτσες.....εαν βρεις αθορυβους 8αριδες ή βαλεις κανα ρυθμιστικο τοτε εισαι οκ

για την τιμη του ειναι μια χαρα.απο ποιοτητα δεν ξερω τι λεει και τι μεταλλο ειναι....αν ειναι αλουμινιο ειναι μια χαρα

Το κουτάκι φένετε πολύ όμορφο...

Αλλά δεν παρέχει ουσιαστηκά καμία ευκολία όσο αφορά τις συσκευές (HDD, DVD)...

Αν αυτό που ζητάς είναι ένα όμορφο κουτάκι, χωρίς να έχεις ιδιέτερες απετήσεις από αυτό τότε πηστεύω ότι σου κάνει!

Βεβεα υπάρχει και η λογική του πέρνω ένα 6Α19 και αρχίζω να το μοντάρω...

Εχω κολλησει αρκετα και λογω εμφανισης και λογω τιμης! ελπιζω να ειναι και κατα τα αλλα καλο! Η ΤΙΜΗ του ειναι γυρω στα 60ευρω(χωρις τροφο).:) :magic:

εδιτ: το θελω για "μεση" χρηση τα ανεμιστηρια που χει θα αρκουν η θα μου τραγουδανε?!

Καλο ειναι το εχει ο αδερφος μου..

PSU εχεις;;;

εχει και χωρο πισω απο την μοβο για τα καλωδια τα οποια περισσευουν..

Το ειχα αυτο το κουτι καποτε, αρκετα καλο αμα δεν θες να αναβαθμιζεις συνεχεια. Ενα απο τα αρνητικα του ηταν οτι οι χρωματιστοι ανεμιστηρες που εχει ειναι αρκετα θορυβοδεις και και γενικα μπαζει πολλη σκονη μεσα. Κατα τα αλλα για μουρη ειναι οτι πρεπει.

Συμπαθητικό κουτάκι είναι, αλλά η λαμαρίνα του είναι της πλάκας. Οπότε απαλές και ήρεμες κινήσεις γιατί χαλάει εύκολα.

εγω το εχω αυτο το κουτι..

δε μπορω να πω οτι ειναι ανετο αλλα ουτε κ στριμωγμενο...

για τα λεφτα του ειναι μια χαρα.

μονο τα φανακια ειναι λιγακι θορυβωδη, η τα αλλαζεις η παιρνεισ ενα controller οπως εκανα εγω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.