Jump to content

Νέα οθόνη για αντικατάσταση 1080p. Προτάσεις

Vasilis 07

Recommended Posts

Έφτασε ο καιρος να αλλάξω την αγαπημένη HP 2448 που την έχω από τα μέσα του 2009. Προσανατολίζομαι σε 27αρα και συγκεκριμένα στην Dell U2715H

https://www.skroutz.gr/s/5988899/Dell-UltraSharp-U2715H.html?from=recommendation

1. Για απόσταση 60 εκ μήπως είναι υπερβολή και να πάω σε 24-25¨?

2. Μέχρι τα 600Ε υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ?

3, Αναμένεται κάτι άλλο εντός 2μηνου που να αξίζει να περιμένω ?

1. Εμένα θα μου φαίνονταν μεγάλη γι αυτήν την αποσταση, δε τόση απόσταση δουλεύω την 24αρα μου 1080p και μου φαίνεται οκ

2. Υπάρχουν ανάλογα και με τη χρήση που θα κάνεις βέβαια

3. Αναμένονται τα monitor με gsync και free sync αλλά και πάλι είναι όπως στο 2.

Έχεις υπόψιν σου ότι η 7950 θα γονατίσει στην ανάλυση που σκοπεύεις να πας, έτσι;

Έφτασε ο καιρος να αλλάξω την αγαπημένη HP 2448 που την έχω από τα μέσα του 2009. Προσανατολίζομαι σε 27αρα και συγκεκριμένα στην Dell U2715H

https://www.skroutz.gr/s/5988899/Dell-UltraSharp-U2715H.html?from=recommendation

1. Για απόσταση 60 εκ μήπως είναι υπερβολή και να πάω σε 24-25¨?

2. Μέχρι τα 600Ε υπάρχει κάποια άλλη πρόταση ?

3, Αναμένεται κάτι άλλο εντός 2μηνου που να αξίζει να περιμένω ?

μπες στο community της Dell και δες τι θεματάκια μπορεί να σου προκύψουν με τα μοντέλα της.Απο εγγύηση βέβαια είσαι καλυμμένος αλλά δες να πάρεις μια ιδέα!

• Like 1

μπες στο community της Dell και δες τι θεματάκια μπορεί να σου προκύψουν με τα μοντέλα της.Απο εγγύηση βέβαια είσαι καλυμμένος αλλά δες να πάρεις μια ιδέα!

Είναι καινούργια η U2715.Ίσως να παριμένω κανά μήνα να βγεί κανένα νεότερο rev.