AGGANIS13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2015 Πηρα τον CANON PIXMA MX725http://www.e-shop.gr/canon-pixma-mx725-p-PER.407461 Δεν μπορω με τιποτα να τον εγκαταστησω ασυρματα. Στον εκτυπωτη ολα καλα - βρισκω το wifi μου δινω κωδικο - ολα καλαΣτις ρυθμισεις του ρουτερ τον βλεπω οτι εχει παρει ip Δεν μπορω με τιποτα να τον εγκαταστησω στους εκτυπωτες. Στην αναζητηση δεν τον βγαζειΣτην προσθηκη εκτυπωτη με χρηση διευθυνσης TCP/IP τιποτα.Με το προγραμμα του εκτυπωτη παλι τιποτα. Τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Φεβρουάριος 7, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2015 (edited) Εγω που εχω τον MX525 κανω ακριβως τα βηματα που κανεις αλλα στην προσθηκη του εκτυπωτη τον βγαζει κανονικα, δεν εχει κανενα θεμα. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 7, 2015 από Worldwide Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGANIS13 Φεβρουάριος 10, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2015 Με Lan δουλευει μια χαρα κ τον βρισκει αμεσως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts