Jump to content

Κάντε την ομάδα της γειτονιάς σας διάσημη μέσω του FIFAMADNESS HELLAS patch!

Simonetos

Recommended Posts

Χαιρετώ όλα τα αδέρφια του thelab.gr!!! cool.png

Όπως λέει και ο τίτλος, πλέον, μέσω του FIFAMADNESS HELLAS Patch, μπορείτε να κάνετε την ομάδα της γειτονιάς σας διάσημη!!! Τι ακριβώς εννοώ... Εδώ και μερικούς μήνες έχω ξεκινήσει ένα fantasy patch για το FIFA που πραγματικά θα γράψει ιστορία. Στο συγκεκριμένο patch, άσχετα με το κύριο περιεχόμενο του, το οποίο προς το παρόν είναι κρυφό για ευνόητους λόγους, σχεδιάζω να προσθέσω κάτι σαν πρωτάθλημα με ομάδες από γειτονιές από όλο τον κόσμο. Να η ευκαιρία λοιπόν για την ομάδα της γειτονιάς σας να γίνει διάσημη!!! Στην πρώτη έκδοση του patch σκοπεύω να προσθέσω τουλάχιστον 10 ομάδες. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να δημιουργήσετε την ομάδα σας χρησιμοποιώντας το Creation Master 15 και να μου στείλετε το αρχείο CMP σε αυτή τη διεύθυνση.

ΚΑΝΟΝΕΣ

1. Η ομάδα που θα δημιουργήσετε θα πρέπει καταρχήν να είναι πραγματική γειτονιά και όχι κάποια ομάδα από οποιοδήποτε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
2. Το όνομα της ομάδας δεν πρέπει να περιέχει άσεμνες και προσβλητικές λέξεις ή το όνομα κάποιου ατόμου. Για παράδειγμα «Η γειτονιά του Γιάννη».
3. Η ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 18 παίκτες ή το πολύ 42.
4. Οι παίκτες πρέπει να έχουν πραγματικές δεξιότητες και όχι δεξιότητες υπεράνθρωπου!!!
5. Μην κάνετε αλλαγές στη βάση δεδομένων με άλλο πρόγραμμα εκτός του CM15.

ΤΙ ΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ

1. Το ονοματεπώνυμο ή το ψευδώνυμό σας.
2. Το αρχείο CMP της ομάδας σας από το CM15. Σχετικές οδηγίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω!!!
3. Το λογότυπο της ομάδας σας σε μορφή PSD ή PNG. Οι διαστάσεις πρέπει να είναι τουλάχιστον 256x256 pixels (Εάν δεν μπορείτε να το φτιάξετε, απλά γράψτε την ιδέα σας, πώς θα θέλατε να είναι και θα το κάνω εγώ για εσάς).
4. Πανό και σημαίες σε μορφή PSD ή PNG. (Εάν δεν μπορείτε να το φτιάξετε θα το κάνω εγώ για εσάς).
5. Εμφανίσεις εντός έδρας, εκτός έδρας και τερματοφύλακα σε μορφή PSD ή PNG. Οι διαστάσεις πρέπει να είναι 2048x2048 pixels για την φανέλα και 2048x1024 pixels για το σορτς (Εάν δεν μπορείτε να το φτιάξετε θα το κάνω εγώ για εσάς).
6. Minifaces (προαιρετικό).

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ EXPORT ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ CM15 ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ CMP;

1. Αφού έχετε ολοκληρώσει τη δημιουργία της ομάδας σας, απλά πηγαίνετε στο μενού «Patch» και κάντε κλικ στο κουμπί «Create».
2. Στο παράθυρο με τίτλο «CM-Patch Creator», πηγαίνετε επάνω αριστερά και κάντε κλικ στο κουτί κάτω από τον τίτλο «Objects Selection» και επιλέξτε «Teams».
3. Τώρα πηγαίνετε κάτω από τον τίτλο «Patch Options» στην καρτέλα «Teams» και τσεκάρετε τα πάντα εκτός από το «Linked Stadium», «Linked Ball» και «Linked Adboards».
4. Ακριβώς από κάτω, στο κουτί «Patch Name» απλά πληκτρολογήστε το όνομα της ομάδας σας.
5. Τώρα βρείτε και κάντε κλικ στο όνομα της ομάδας σας στη λίστα στο κέντρο του παραθύρου.
6. Μετά από αυτό κάντε κλικ στο εικονίδιο «Add».
7. Τέλος κάντε κλικ στο εικονίδιο «Create» και αποθηκεύστε το αρχείο σας χρησιμοποιώντας και πάλι το όνομα της ομάδας σας.
8. Η εργασία σας τώρα έχει αποθηκευτεί σε αρχείο CMP στη διαδρομή που επιλέξατε.
Αυτό το αρχείο πρέπει να μου στείλετε!!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Κάντε click εδώ για να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Creation Master 15.

-----
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!! Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου είτε εδώ είτε μέσω προσωπικού μηνύματος.

Περιμένω σαν τρελός τη συμμετοχή σας... guitar.gif