crmaris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 μήπως ξέρει κανείς τι λέει η παραπάνω κάρτα. Έχω βρει έναν που πουλάει μια και σκέφτομαι να την χτυπήσω. Σαν εταιρία λέει τίποτα γιατί δεν βρήκα και πολλά στο δίκτυο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 16, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 δεν την έχει δοκιμάσει παιδιά κανείς αυτήν την κάρτα να μου πει τι λέει? Βασικά με ανυσήχησε το γεγονός ότι διάβασα για κάτι lock outs που κάνει η 6800 σε μερικά παιχνίδια και ιδιαίτερα η Ultra Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 16, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Έχω την Point of View 6800gt - εδώ και κανένα 4μήνο αν θυμάμαι καλά - σε ultra timings και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Φτηνά την είχα πάρει (τότε) οπότε δεν έχω κανένα παράπονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 16, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 εγώ βρήκα μια ultra με 400 ευρό, τριών μηνών μεταχειρισμένη και σκέφτομαι να την χτυπήσω και είπα να ζητήσω και καμια άλλη γνώμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Δεκέμβριος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Αρχική απάντηση από crmaris [Σήμερα, στις 07:50] εγώ βρήκα μια ultra με 400 ευρό, τριών μηνών μεταχειρισμένη και σκέφτομαι να την χτυπήσω και είπα να ζητήσω και καμια άλλη γνώμη. Αν εχει και εγγuηση,γιατι οχι;Για τις point of you και γενικα για τις "noname" η μαλλον καλυτερα για τις οχι και τοσο γνωστες μαρκες, εγω προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα...μαλιστα πολλες φορες υπερσυχρονιζονταν πολυ περισσοτερο απο αλλες πιο ακριβες και γνωστες μαρκες...αν υπαρχει "καλη"εγγυηση,πιστευω οτι δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απολυτος απο τις αλλες "brand" καρτες....αλλωστε ειναι ολες ,brand-no brand, made in taiwan η made in china...:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 μια χαρά είναι για τα λεφτά τηςτο μόνο κακό είναι η υποψία εγγύησης από Πουλιάδη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 16, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 απο multirama έχει αγοραστεί. Δεν ξέρω τώρα αν εμπλέκεται και Πουλιάδης στην μέση αλλά ελπίζω να μην χρειαστεί RMA αν την πάρω τελικά( περιμένω απαντηση από αυτόν που την πουλάει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 16, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 μάλλον από Πουλ είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Δεκέμβριος 16, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 τελικά την έδωσε αλλού την κάρτα αυτός που την πούλαγε ,δεν πρόλαβα να την καπαρώσω εγκαίρος! Με βλέπω τώρα για καμιά καινούρια 6800GT από το overclockers. Μάλλον για MSI θα πάω που είναι και η πιο φτηνή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.