Jump to content

πρόβλημα μυστήριο με στάθερο ασύρματο τηλέφωνο panasonic

panos 12

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα έχω ένα θέμα με ένα σταθερό τηλέφωνο panasonic κχ tg1611 το πηρά πριν 1,5 χρόνο και ήταν καλό  χάλασε και το πρόβλημα μου του ήταν ότι όταν μιλούσα στο τηλέφωνο η ένταση έπεφτε στο 1 από το 5 που είναι το τέρμα το πήγα λοιπόν πίσω στο γερμανό με λέει αυτός ότι μίλησα 1 ώρα και βαλε και δεν έκανε τίποτα τέτοιο, το στέλνει αντιπροσωπεία μου το αλλάζουν τελικά λέει όντως είχε πρόβλημα, είχα όμως και ένα 2 το ίδιο μοντέλο πάλι σε άσπρο χρώμα το έβαλα και αυτό λειτουργούσε μια χαρά μέχρι που σήμερα  έκανε πάλι το ίδιο πρόβλημα έπεσε η ένταση του με αποτέλεσμα όταν μίλα να μην με ακούνε ξανά έβαλα το καινούριο που μου έδωσαν από τον γερμανό και πάλι τα ιδία ουσιαστικά καινούριο τηλέφωνο μου έκανε το ίδιο, πως γίνεται αυτό;  μήπως μου το άλλαξε η Panasonic το πρώτο επίτηδες το 2 να πω ότι είναι αγορασμένο από το public δεν γίνεται να το έβαλα και αμέσως να έκανε τα ιδία αυτό που είναι από αντικατάσταση από τον γερμανό, είπα μήπως φταίει η γραμμή αλλά παρατήρησα ότι η ένταση από το επίπεδο 5 πέφτει από μονή της στο 1 δεν ξέρω τώρα τι γίνεται και τι μπορώ να κάνω είδα παντός ότι και άλλοι αχούνε πρόβλημα με τα τηλεφωνά αυτά, τι να κάνω τώρα; πως μπορώ να βρω από που είναι το πρόβλημα;