abarth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 Εχω στο laptop τα winXP Home english ... εχω να εγκαταστησω και τα corp (οχι ομως 'αγορασμενα') αλλα προτιμω αυτα που 'ερχονται' με το laptop. ωστοσο θα ηθελα να εγκαταστησω καποια εξτρα που εχουν τα pro ως optional ... ενα απο αυτα ειναι ο IIS6 ... α)μπορει να γινει αυτο στα home απο cd των pro η με αλλο τροπο? β)αν ναι πως? γ)μη μου πειτε βαλε τα pro και βγαλε τα home....αυτο ξερω κι εγω να το κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 IIS6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 15, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 anyway brhka mia lysh xex.... gia osous endiaferontai: http://www.webthang.co.uk/tuts/tuts_server/iis_xph/pippo_xp.asp (iis5 'yposthrizoun' mono) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Βασικά, ο γούγλης επέστρεψε αρκετά αποτελέσματα, αλλά δεν έχω δοκιμάσει κανένα ώστε να μπορέσω να βοηθήσω παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.