speedman_26 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4, 2015 ενας φιλος μου εχει ενα laptop toshiba και το εχει για video editing και για να λειτουργει το livestream studio της livestream. θελει να βγαλει τον hard disk και να βαλει ενα ssd ποιο προτινετε που να ειναι καταληλος για video editing Μέχρι 150€ το πολύ 180€ budget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Φεβρουάριος 5, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2015 Samsung 850 pro 256gb - 10 χρόνια εγγύησης.......αν θέλει παραπάνω χωρητικότητα θα πρέπει να πάει σε φθηνότερα μοντέλα όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayk1993 Φεβρουάριος 5, 2015 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2015 Πολύ καλή η πρόταση του φίλου είναι πολύ καλός τον έχω στο δικό μου υπολογιστή το ίδιο και ο EVO της Samsung 840 νομίζω..Και δεν θα ξεφύγεις απο το Budget σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Φεβρουάριος 5, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2015 Αν θέλει 480gb θα πάει σε mushkin chronos στα 190€. Το έχει προσφορά το eshop. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedman_26 Φεβρουάριος 5, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2015 Ευχαριστώ θα του δείξω τα σχόλια και ας αποφασίσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts