Jump to content

Η τελικη μορφη του MSI NF4 ULTRA

phil1416003162

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:43]

μόλις έμαθα ότι ήρθαν και τα NF4 SLI από MSI και εδώ.....(τα ''απλά'' NF4 έρχονται και αυτά Δευτέρα)

Μην τα παρω τελιως.....:mad:

Ακομα δεν εχουν παραλαβει στο overclockers.Αυτη τη βδομαδα λενε.....:TD:

Αρχική απάντηση από phil

Μην τα παρω τελιως.....:mad:

Ακομα δεν εχουν παραλαβει στο overclockers.Αυτη τη βδομαδα λενε.....:TD:

μου φαίνεται γενικώς ότι το ocs έχει ''πέσει'' λίγο τελευταία.....

(φυσικά αυτά τα φαινόμενα είναι θέμα διανομής - δεν μου κάνει τρελή εντύπωση που ήρθαν Ελλάδα πριν το ocs)

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:28]

Δεν υπάρχουν νέα για DFI.... (μπορεί και αύριο μπορεί και σε 1 μήνα....)

μεσα στο επομενο 15ημερο θελω δφι και δεν σηκωνω κουβεντα......να πας να τις βρεις απο οπου θες......εγω εμιλησα:devil:

:tongue:

Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 22:28]

Ohhhhh!

Master wants the precious!

:worship: :worship: :worship:

και μιας και σε πετυχαινω ονλαην πες μου και τι ρευματα δινει το μσι αφου το χεις στα χερια σου.........:tongue:

Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 23:00]

1.8Vcore με modded BIOS και 2.83Vdimm :getlost:

πιστευεις οτι με τις pqi χρειαζομαι κατι παραπανω?????

βασικα οπως ειχα πει και στο θρεντ που εκανα περι αλλαγης 754 σε 939 και καιρος να ηρεμησω θα το σκεφτω παρα πολυ σοβαρα για τον αν θα παω σε δφι.......

η δικια μου δφι 754 ηταν αψογη με μονο μειονεκτημα αυτο με το 9χ πουτ αρνιοταν να μπουταρει......τεσπα..........επειδη δεν με βλεπω για πολλα πολλα θα παρω εκεινη την μητρικη που θα δω οτι αντεχει ενα 280-290αρη με τις μνημες χωρις να σπαω το κεφαλι μου

μπορει να παω σε μσι μπορει σε γιγα.......εκτος και αμα ερθει συντομα η δφι και σε καλη τιμη:...:

Αρχική απάντηση από greekfragma

πιστευεις οτι με τις pqi χρειαζομαι κατι παραπανω?????

βασικα οπως ειχα πει και στο θρεντ που εκανα περι αλλαγης 754 σε 939 και καιρος να ηρεμησω θα το σκεφτω παρα πολυ σοβαρα για τον αν θα παω σε δφι.......

η δικια μου δφι 754 ηταν αψογη με μονο μειονεκτημα αυτο με το 9χ πουτ αρνιοταν να μπουταρει......τεσπα..........επειδη δεν με βλεπω για πολλα πολλα θα παρω εκεινη την μητρικη που θα δω οτι αντεχει ενα 280-290αρη με τις μνημες χωρις να σπαω το κεφαλι μου

μπορει να παω σε μσι μπορει σε γιγα.......εκτος και αμα ερθει συντομα η δφι και σε καλη τιμη:...:

η εκτος και αν παω ΕΓΩ σε DFI και σου σπρωξω το MSI μου!:p

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.