fanisk Ιανουάριος 19, 2005 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Συριε η νεα DFI ποτε θα σας ερθει ξερεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 19, 2005 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Συριε η νεα DFI ποτε θα σας ερθει ξερεις?? Απο οτι ξερω εγω δε θα την φερουν καθολου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Ιανουάριος 19, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 15:43] μόλις έμαθα ότι ήρθαν και τα NF4 SLI από MSI και εδώ.....(τα ''απλά'' NF4 έρχονται και αυτά Δευτέρα) Μην τα παρω τελιως..... Ακομα δεν εχουν παραλαβει στο overclockers.Αυτη τη βδομαδα λενε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 19, 2005 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από phil Μην τα παρω τελιως..... Ακομα δεν εχουν παραλαβει στο overclockers.Αυτη τη βδομαδα λενε..... μου φαίνεται γενικώς ότι το ocs έχει ''πέσει'' λίγο τελευταία..... (φυσικά αυτά τα φαινόμενα είναι θέμα διανομής - δεν μου κάνει τρελή εντύπωση που ήρθαν Ελλάδα πριν το ocs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 19, 2005 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Ο Ματσουκας εχει και Ultra και SLI εδω και 2 βδομαδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιανουάριος 19, 2005 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Samael Απο οτι ξερω εγω δε θα την φερουν καθολου... Εεεεεεεε???????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 19, 2005 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Συριε η νεα DFI ποτε θα σας ερθει ξερεις?? Δεν υπάρχουν νέα για DFI.... (μπορεί και αύριο μπορεί και σε 1 μήνα....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 19, 2005 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc Δεν υπάρχουν νέα για DFI.... (μπορεί και αύριο μπορεί και σε 1 μήνα....) ουυυυυυυαουουυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 19, 2005 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 19:28] Δεν υπάρχουν νέα για DFI.... (μπορεί και αύριο μπορεί και σε 1 μήνα....) μεσα στο επομενο 15ημερο θελω δφι και δεν σηκωνω κουβεντα......να πας να τις βρεις απο οπου θες......εγω εμιλησα:devil: :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 19, 2005 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Ohhhhh!Master wants the precious!:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 19, 2005 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 22:28] Ohhhhh!Master wants the precious!:worship: :worship: :worship: και μιας και σε πετυχαινω ονλαην πες μου και τι ρευματα δινει το μσι αφου το χεις στα χερια σου.........:tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 19, 2005 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 1.8Vcore με modded BIOS και 2.83Vdimm Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 19, 2005 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 23:00] 1.8Vcore με modded BIOS και 2.83Vdimm πιστευεις οτι με τις pqi χρειαζομαι κατι παραπανω????? βασικα οπως ειχα πει και στο θρεντ που εκανα περι αλλαγης 754 σε 939 και καιρος να ηρεμησω θα το σκεφτω παρα πολυ σοβαρα για τον αν θα παω σε δφι....... η δικια μου δφι 754 ηταν αψογη με μονο μειονεκτημα αυτο με το 9χ πουτ αρνιοταν να μπουταρει......τεσπα..........επειδη δεν με βλεπω για πολλα πολλα θα παρω εκεινη την μητρικη που θα δω οτι αντεχει ενα 280-290αρη με τις μνημες χωρις να σπαω το κεφαλι μου μπορει να παω σε μσι μπορει σε γιγα.......εκτος και αμα ερθει συντομα η δφι και σε καλη τιμη:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Ιανουάριος 19, 2005 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Κι εγω ακουσα οτι η MSI ερχονται Παρασκευη ή Δευτερα στα κεντρικα (Αθηνα) και μετα αρχιζει η διανομη....:devil: :devil: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Ιανουάριος 19, 2005 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma πιστευεις οτι με τις pqi χρειαζομαι κατι παραπανω????? βασικα οπως ειχα πει και στο θρεντ που εκανα περι αλλαγης 754 σε 939 και καιρος να ηρεμησω θα το σκεφτω παρα πολυ σοβαρα για τον αν θα παω σε δφι....... η δικια μου δφι 754 ηταν αψογη με μονο μειονεκτημα αυτο με το 9χ πουτ αρνιοταν να μπουταρει......τεσπα..........επειδη δεν με βλεπω για πολλα πολλα θα παρω εκεινη την μητρικη που θα δω οτι αντεχει ενα 280-290αρη με τις μνημες χωρις να σπαω το κεφαλι μου μπορει να παω σε μσι μπορει σε γιγα.......εκτος και αμα ερθει συντομα η δφι και σε καλη τιμη:...: η εκτος και αν παω ΕΓΩ σε DFI και σου σπρωξω το MSI μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 20, 2005 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 Εχει δοκιμασει κανενας την MSI. Δεν μπορω να περιμενω την DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 30, 2005 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 εχω σπιτι την ουλτρα και μεχρι στιγμης ειμαι κατι παραπανω απο ικανοποιημενος, 260 1:1 καρφωτα και σταθερος σα βραχος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Ιανουάριος 30, 2005 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 ωραιο κουτι , βρωμάει κυριλα μάγκεψε και η MSI που ηταν η τελευταία τρυπα του ζουρνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.