biker Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 Παιδιά, εδώ και ένα μήνα μετά από μια καταστροφική για το dvd recorder μου διακοπή ρεύματος αγόρασα ένα ups (dreamax nautilus sn-650). Όλα καλά με το μηχάνημα εκτός από το συνοδευτικό λογισμικό. Δίνουν το safe net το οποίο δεν έχω καταφέρει να χρησιμοποιήσω και επίσης τα win μου(XPsp2)δεν μπορούν να βρούν drivers γιατο smart ups (το βλέπει σαν other device). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το έχει κανένας άλλος και πως έχει χειριστεί την κατάσταση. Επίσης αν υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να δείχνει την κατάσταση του ups , να κλείνει το pc την ώρα που θέλω κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να περασεις drivers το ups Βασικα για προστασια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 χωρίς driver κλπ δεν θα μπορεί να ορίσει αυτόματο shutdown σε κάποιο επίπεδο μπαταρίας κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2004 Εγω δεν ειπα για το αυτοματο shutdown αλλα γενικοτερα οτι δεν χρειαζονται drivers για την λειτουργια του ups Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.