Nick86 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2015 Καλησπερα σε ολους. Πριν 2 βδομαδες εφτιαξε ενα νεο PC φιλος με τα παρακατω ΜSI Gaming 3 z97Intel G3258kingston Hyper X 2x4gb 2400mhzAsus radeon 290SSD 850 EVO 128 GBWestern Digital 1tb caviar greenCoolermaster 700w PSU Ολα επαιζαν οκ μεχρι και πριν 4-5 μερες οπου ξεκινησε να του freezarei περισσοτερο οταν ανοιγε World of Tanks h Lord of the rings online..To θεμα ειναι οτι δεν κλεινει,δεν του βγαζει BSOD,απλα freezarei h εικονα και μπορουμε και μιλαμε κανονικα Raidcall px. Σημερα στο World of tanks που εκανα ενα check freezare ακουγα τους ηχους κανονικα η εικονα εμεινε κολημενη στο 29 sec και ξεκολησε στα 5 sec μεχρι που κολησε τελειως..Του ξαναπερασα windows δεν αλλαξε κατι..Φορτωσα και πιο παλιους οδηγους για την asus παλι τιποτα..Το τελευταιο που μας εκανε ειναι ενα freeze σε ποντικι πληκτρολογιο για 5-6 sec και μετα ολα καλα.. Καμια ιδεα??Τον εχω βαλει τωρα να κανει ενα memtest 86+ στις μνημες για 1-2 ωρες..Η καρτα ετρεξε furmark μιση ωρα.. Θα παω αυριο να dv kai gia update στο βιος της μητρικης.. Δεν εχει γινει OC σε τιποτα..Ακομα και οι μνημες ειναι στα 1600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayk1993 Φεβρουάριος 2, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Το Freeze το είχε γενικά και πρίν απο το άνοιγμα των παιχνιδιών ;;Γιατί αν όχι είναι καθαρό θέμα δικτύου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Φεβρουάριος 2, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Δεν δειχνει να ειναι freezarisma απο lag,latency η δικτυο..κατι σε driver ,flash player μου κανει σαν πρωτη φαση..Μετα θα αρχισω δοκιμες στον δικο μου να δω μηπως παιζει απο hardware κατι...Απλα ηθελα να δω μην τυχον ειχε κανεις τα ιδια θεματα με MSI η ATI καρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayk1993 Φεβρουάριος 2, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 ATI εχω αλλα ειναι ολα κομπλε δηλαδή δεν είχα ποτέ θέμα με freezarisma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn Φεβρουάριος 2, 2015 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Chipset drivers δοκίμασες; Onboard ήχου;Ρίξε μια δοκιμή με την onboard γραφικών να δεις αν κάνει τα ίδια. Ή δοκίμασε όπως είπες στο δικό σου την κάρτα γραφικών π.χ..Windows ποια περνάς; Κι επίσης δεν κάνεις κι ένα crystal mark στον ssd μπας κ έχει αυτός θέμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Φεβρουάριος 2, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις θα τσεκαρω οτι μου γραψατε ..Θα παω με τις ram μου και την δικη μου καρτα να δουμε τι γινεται.. Οι ram μετα απο 2 ωρες memtest 86+ δεν βγαλανε error.Θα τρεξω ενα crystalmark και θα τσεκαρω bios και drivers. Windows 7 64bit ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jayk1993 Φεβρουάριος 3, 2015 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Και άλλαξε τα 7αρια έλεος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Φεβρουάριος 5, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2015 Τελικα το προβλημα ηταν η εγκατασταση τou WOT και οχι κατι σε hardware...Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts