aspirin Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15, 2004 Έχω ξανακάνει repair στα ΧΡ παλιότερα αλλά αυτή τη φορά κάπου κολλάω. ’ς τα πάρω από την άρχη.έχω ένα δίσκο ide και ένα sata. Τα XP είναι εγκατεστημένα στον sata. Ωραία ώς εδώ.Βάζω το δισκάκι του λειτουργικού και επιλέγω να κάνω εγκατασταση. Στην επόμενη οθόνη μου εμφανίζει τα partiotn των σκληρών μου και με ρωταει που θέλω να κάνω εγκαταστάση. Εδώ όμως είναι το πρόβλημα. Έπρεπε να μου είχε βρεί την εγκατάσταση των ΧΡ και να με ρωτάει αν θέλω να την κάνω repair. Αλλά έχει εξαφανιστεί αυτή η επιλογή ρε γμτ. Τίς πταίει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Δεκέμβριος 15, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 driver για sata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Δεκέμβριος 15, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Βγάλε το ρεύμα το IDE και μετά ξεκίνα την διαδικασία και επέλεξε R επισκευή όχι εγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 15, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2004 Όταν αρχίζει η εγκατασταση των WinXP σου λέει να πατήσεις F6 για να εισάγεις τους οδηγούς του κοντρόλερ που χρησιμοποιείς!Πάτα f6 και βάλε τη δισκέτα με τους οδηγούς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 16, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 τα είχα δοκιμάσει όλα αυτά που λέτε αλλά τζίφος. Έτσι για την ιστορία να σας πώ πώς κατάφερα να βγάλω την επιλογή για repair:Αντέγραψα από το cd της εγκατάστασης στο c: τα αρχεία ntldr kai ntdetect.comμετά μπήκα στη recovery console και αφού είχα σβήσει το boot.ini γράφω την εξής εντολή:bootcfg /rebuild.Μετά ξαναμπουτάρω με το σι-ντι και όλα ήταν ωραία και καλά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Δεκέμβριος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 Ασε εγώ κατέληξα σε format.Καλή μαγκιά πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Δεκέμβριος 16, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2004 πώπω το format είναι δουλειά για φυλακισμένους! ’ντε βάλτα όλα από την άρχη.... Εγώ πάντως δεν έχω υπομονή και χρόνο για χάσιμο. Κανονιέρης υποθέτω πώς είχες το ίδιο πρόβλημα με εμένα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.