Jump to content

το νερό μου θάμπωσε...

dark22

Recommended Posts

Παλικάρια την πολίτιμη βοηθειά σας...

έστησα την υδροψυξή μου και μέσα σε δύο εβδομάδες οι σωλήνες έπιασαν απίστευτη θολούρα...

Έβαλα WFI και 4-5 σταγώνες betadine...

τι έχω κάνει λάθος?

Σε μολις 2 εβδομαδες πολυ περιεργο,αλλα και μενα τα ιδια χαλια μετα απο 3 μηνες.

Τελικα εχω καταληξει οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο το WFI.Aυτο που πραγματικα

ειναι κορυφη,ειναι το υγρο της Ιnnovatek αλλα δεν το βρισκω πουθενα Ελλαδα.

όλα καινούρια ήταν και τα είχα κοιτάξει κιόλας...

άλλο...

ποιο υγρό είναι αυτό?

επίσης τι προσθετικό μπορώ να βάλω να δώσω λίγο χρώμα...

και να κρατάει και το νερό??

Βρεθηκε τελικα,http://www.watercoolpc.com/watercoolpc/catalog/product_info.php/cPath/8/products_id/29

Λοιπον καθαριζεις ΚΑΛΑ την υδροψυξη και μετα χρησιμοποιεις αυτο και μονο.Οσο για

χρωματα και τετοια δεν στο συνιστω,καλυτερα παρε χρωματιστους σωληνες.Το ιδιο πρεπει

να κανω και εγω αλλα βαριεμαι......

Το καλυτερο νερο ειναι ενα απεσταγμενο/αποστειρωμενο και εγω δε ξερω τι που με ειχε δωσει ο eleven μια φορα...ενα χρονο και δεν ειχε παθει τιποτα ουτε οι σωληνες ουτε το block...

(βεβαια την δευτερη φορα μου εδωσε νερο βρυσης γιατι μπερδεψε τα μπουκαλια..ειναι και η ηλικια :))

εγώ σε μένα έχω

απεσταγμένο νερό + 2 κουταλιές τις σούπας καθαρό οινόπνευμα + 1 κουταλιά του γλυκού παραφλού + 2-3 σταγόνες algon ( αντί άλγη ) + ένα προσθετικό για να γίνει μπλε το νερό

έτσι παίζει εδώ και ~ μισό χρόνο πεντακάθαρο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.