dark22 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2008 Παλικάρια την πολίτιμη βοηθειά σας...έστησα την υδροψυξή μου και μέσα σε δύο εβδομάδες οι σωλήνες έπιασαν απίστευτη θολούρα...Έβαλα WFI και 4-5 σταγώνες betadine...τι έχω κάνει λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάρτιος 10, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Ηταν βρωμικο το block ή το ψυγειο ή ακομα και η αντλια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Μάρτιος 10, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Σε μολις 2 εβδομαδες πολυ περιεργο,αλλα και μενα τα ιδια χαλια μετα απο 3 μηνες.Τελικα εχω καταληξει οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο το WFI.Aυτο που πραγματικαειναι κορυφη,ειναι το υγρο της Ιnnovatek αλλα δεν το βρισκω πουθενα Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Μάρτιος 10, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 όλα καινούρια ήταν και τα είχα κοιτάξει κιόλας...άλλο...ποιο υγρό είναι αυτό?επίσης τι προσθετικό μπορώ να βάλω να δώσω λίγο χρώμα...και να κρατάει και το νερό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Μάρτιος 10, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Βρεθηκε τελικα,http://www.watercoolpc.com/watercoolpc/catalog/product_info.php/cPath/8/products_id/29Λοιπον καθαριζεις ΚΑΛΑ την υδροψυξη και μετα χρησιμοποιεις αυτο και μονο.Οσο γιαχρωματα και τετοια δεν στο συνιστω,καλυτερα παρε χρωματιστους σωληνες.Το ιδιο πρεπει να κανω και εγω αλλα βαριεμαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Μάρτιος 10, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 εννοείς να το βάλω σκέτο?γιατί λέει να διαλυθεί με απεσταγμένο νερό... 3/1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάρτιος 10, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 Το καλυτερο νερο ειναι ενα απεσταγμενο/αποστειρωμενο και εγω δε ξερω τι που με ειχε δωσει ο eleven μια φορα...ενα χρονο και δεν ειχε παθει τιποτα ουτε οι σωληνες ουτε το block... (βεβαια την δευτερη φορα μου εδωσε νερο βρυσης γιατι μπερδεψε τα μπουκαλια..ειναι και η ηλικια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάρτιος 10, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 εγώ σε μένα έχω απεσταγμένο νερό + 2 κουταλιές τις σούπας καθαρό οινόπνευμα + 1 κουταλιά του γλυκού παραφλού + 2-3 σταγόνες algon ( αντί άλγη ) + ένα προσθετικό για να γίνει μπλε το νερό έτσι παίζει εδώ και ~ μισό χρόνο πεντακάθαρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Μάρτιος 10, 2008 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 εννοείς να το βάλω σκέτο?γιατί λέει να διαλυθεί με απεσταγμένο νερό... 3/1Nαι σκετο,πιο καθαρη υδροψυξη δεν εχω ξαναδει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark22 Μάρτιος 10, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 το αλγκόν από που το παίρνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Μάρτιος 10, 2008 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2008 εγώ το πήρα από pet shop είναι για ενυδρεία για να μην πιάνουν πρασινάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.