Jump to content

Προβλημα με L20

karakokas

Recommended Posts

Η Λ20 λειτουργει εξωτερικα?

Εχοντας εισοδο και εξοδο συνδεδεμενες με λαστιχα και βυθισμενα με τη σειρα τους σε μια λεκανη με νερο,η αντλια δεν τραβαει νερο:eek:

Τη βυθιζω για λιγο ολοκληρη μες το νερο και αμεσως δουλευει κανονικα.Μεχρι και που τη βγαζω και απο το νερο και συνεχιζει να δουλευει κανονικα. Βγαζω πριζα με την αντλια οχι βυθισμενη αλλα το λαστιχο εννοειτε μες το νερο.Ξαναβαζω πριζα παλι δεν δουλευει μεχρι να τη ξαναβυθισω.

Δηλαδη αν θελω να την δουλεψω εξωτερικα πρεπει καθε φορα που ανοιγω το πισι να την 'βαφτιζω' κιολας???:blink:

Βλεπω οτι μαλλον ειναι λιγο επικινδυνο να τη βαλω εξωτερικα γιατι μολις κουναω λιγο την εισοδο χανει νερο..μπολικο ομως:blink: Δε κλεινει καλα η η δικια μου ειναι ελλατωματικη?

Το νερο βγαινει απο κει μεσα που ειναι τα πτερυγια.

Ενταξει το βγαλα το ξαναβαλα ,με τη μπλε πλαστικη ασφαλεια κλπ.ολα καλα δεν χανει.Κουνοντας ομως την εισοδο....νιαγαρας.Δηλαδη θελει μεγαλη προσοχη μην κουνηθει η αντλια.Ειναι νορμαλ αυτο?

Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Περιστρέφοντας το μπροστινό μέρος θα δεις ότι σε ένα σημείο "κουμπώνει" καλά. Σφίξε μετά και το μπλε πλαστικό και ... δεν θα χεις πρόβλημα. Απλά όχι βίαιες κινήσεις... ;)

Υ.Γ. Druuna rules!

Αρχική απάντηση από Ζul [Σήμερα, στις 11:25]

OXI δεν ειναι νορμαλ αυτο δεν επρεπε να χανει με τιποτα.απο που ακριβως χανει??

χανει απο την εισοδο,

αν τη βαλω προσεχτικα(με την εγκοπη στην θεση της και την ασφαλεια σιγα σιγα ),ολα καλα.Το προβλημα ειναι μετα αν κουνησω την εισοδο λιγο βιαια.Εκει γινεται ποταμι

τι να πω δεν εχω την 20 αλλα την 30 στην δικια μου αν το βαλεις σωστα οτι και να κανεις μετα δεν χανει με τιποτα,και την 20 που εχω δει ειναι ιδιο το κουμπωμα για αυτο λεω οτι δεν ειναι νορμαλ.αλλα μαλλον θα υπαρχει καποια λυση ισως αν βαλεις κατι στα κενα ωστε να παταει καλυτερα και να μην χανει.παντως προσεχε μην σε παρουν τα νερα και εχεις αλλα........

Γινεται λες καμια πατεντουλα με αυτο το δαχτυλιδι?Να βαλουμε κατι αλλο να πιανει πιο δυνατα να το σιγουρεψουμε,γιατι αλλιως με βλεπω να τη δουλευω βυθισμενη

αν ειναι δυνατο, πηγαινε την πισω απο εκει που την πηρες και παρε αλλη. ειναι φαινομενο που εμφανιζεται συχνα στις L20, εξαιτιας της απαραλληλης ποιοτητας κατασκευης.

μπορείς να βάλεις και τεφλόν αν δε κάθεται καλά, αλλά θέλει μπόλικο αν όντως δεις ότι δεν φτιάχνει με τίποτα RMA στη περίπτωση σου πρέπει να ισχύει και DOA οπότε δε θα περιμένεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.