Jump to content

Nέα Οθόνη 20-22''?

Snips

Recommended Posts

Ψάχνω μια οθονίτσα! 20-22'' για τον γιο που μου τα έχει πρήξει πια.

Χρήση: Παιχνιδάκια, net, λίγο image editing για να κοροιδεύει την παρέα του, ταινίες.

Στο 100άρι βρίσκουμε καμιά απλά καλή; Καλή εννοώ να μην βγάλει τα μάτια του με κανένα ξεθωριασμένο panel.

Ψάχνω μια οθονίτσα! 20-22'' για τον γιο που μου τα έχει πρήξει πια.

Χρήση: Παιχνιδάκια, net, λίγο image editing για να κοροιδεύει την παρέα του, ταινίες.

Στο 100άρι βρίσκουμε καμιά απλά καλή; Καλή εννοώ να μην βγάλει τα μάτια του με κανένα ξεθωριασμένο panel.

Αν μπορεις να ανεβεις λιγο στο budget σου θα σου προτεινα αυτη που ειναι και IPS. http://www.e-shop.gr/lg-22mp55hq-p215-ips-led-monitor-full-hd-black-p-PER.169983

• Like 2

• 2 weeks later...

Eπειδή ανεβήκαμε λιγάκι σε ίντσες, έχει κανείς άποψη για τα παρακάτω;

BENQ GL2450HT LG 24MB35PM-B

Στο (+) της BENQ  το HDMI, στο (+) της LG το IPS φυσικά. Αλλά το HDMI σε καθημερινή χρήση κάνει καμιά διαφορά; Ταινίες δεν βλέπω, και αν βλέπω δεν είναι HD.

Το μόνιτορ θα αντικαταστήσει τελικά το S2410w της DELL το οποίο "μετακομίζει".

• 2 weeks later...

Για βοηθείστε όσοι γνωρίζετε:

Λοιπόν πήρα την LG 24MB35PM-B (προχθές) από το eshop γιατί και καλά βολεύει! Καλή, αλλά με το άθλιο light bleeding που είχε στο μισό panel, κάτι TN 7ετίας μοιάζουν μπροστά της με Apple cinema που χρησιμοποιεί η Pixar. Οπότε έφυγε πίσω όπως ήρθε. Ναι βέβαια, αφού μίλησα με την αντιπροσωπία της LG, και μου είπαν ότι το μονιτορ με το συγκεκριμένο s/n δεν αποτελεί άμεση εισαγωγή της, αλλά "παραεισαγωγή" του eshop και άρα πρέπει να την στείλω θεσσαλονίκη και να την δούνε και αν έχει προβλημα! να την επισκευάσουν!!!, και το eshop με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει σημασία που δεν είναι επίσημο κομμάτι της LG Hellas, και ότι ακόμα και αυτές οι οθόνες που εισάγει το ίδιο, βρίσκονται υπό την επισκευαστική "αιγίδα" της LG Hellas, αλλά σε κάθε περίπτωση τέλος πάντων θα με εξυπηρετήσει το eshop κλπ κλπ και αυτά που διαβάζουμε κατα καιρούς για το μαγαζί αυτοοοό.

Επειδή λοιπόν δεν έχω καμιά όρεξη να πηγαινω έρχομαι στο/από το epoint με ένα κουτί στο χέρι διότι πολύ αμφιβάλω αν το eshop ή η LG Hellas κατορθώσει και μου στείλει αξιοπρεπή αντικαταστάτρια της πρώτης με την 3η η 4η φορά και επειδή στράβωσα χοντρά με άλλο συμβάν με το κιτρινομάγαζο που δεν είναι της παρούσης, μπορώ χωρίς πολλά πολλά να απαιτήσω τα χρήματα μου και να μην ζητήσω αντικατάσταση όπως περιγράφεται εδώ (Επιστροφές προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση (DOA)

Δεν θέλω να σκέφτομαι δε την περίπτωση να μη με ρωτήσουν καν και να μου στείλουν καμιά μεταχειρισμένη και να τρέχω με γραμματείες καταναλωτή κλπ.

ΑΝ, λέμε, ΑΝ δεν παίζει περίπτωση επιστροφής χρημάτων, επειδή δεν θέλω μάλλον να μπλέξω πάλι με την LG, ποια να προτιμήσω σε αυτά τα λεφτά ώστε να μειώσω τις πιθανότητες για πιθανό light bleeding; Asus,ilyama, Samsung, Βenq?  * DELL δεν βάζω γιατί δεν δίνω 249€ στο eshop για την P2414H.