Jump to content

Αξίζει να τη δώσω ????9800pro@xt

Τζώρτζης

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω βάλει για πούλημα την καρτα μου με σκοπό να πάρω την 6600gt new ή x800pro/xt used.

Εχω βρει αγοραστή στα 200 αλλά σκέφτομαι τι να πάρω τώρα μιας και δεν έχω ακόμα τα χρήματα για την x800pro/xt ούτε έχουν έρθει οι καλές 6600gt (εκτός των sparkle & prolink) στην Ελλάδα.

Να τη δώσω και να πάρω μια 5200 ή 440 κτλπ κτλπ να κάνω τη δουλειά μου ώσπου να μαζέψω τα φράγκα?

Να μη τη δώσω???

Να τη δώσω και να πάρω μία εκ των 2 6600?

είμαι σε δίλλημα!!!! μικρό βέβαια αλλά υπάρχει!...

όσο το σκέφτεσαι, το ίδιο δίλλημα θα έχει κι ο υποψήφιος αγοραστής σου... τη δικιά σου ή 6600gt? αργείς;)

Αρχική απάντηση από Voudas

όσο το σκέφτεσαι, το ίδιο δίλλημα θα έχει κι ο υποψήφιος αγοραστής σου... τη δικιά σου ή 6600gt? αργείς;)

:T::T::T:

μια απορια ρε παιδια γιατι και γω ειμαι κατοχος 9800 pro.Η 6600 GT ειναι ποιο γρηγορη απο την 9800 pro?

Αρχική απάντηση από ΓΙΩΡΓΟΣ

μια απορια ρε παιδια γιατι και γω ειμαι κατοχος 9800 pro.Η 6600 GT ειναι ποιο γρηγορη απο την 9800 pro?

στα περισσότερα ναι, αλλά όχι τραγικές διαφορές

είναι και πιο φρέσκια, που σημαίνει μεγαλύτερη αξία μεταπώλησης

Μικρό το κακό.Αφού τα παίζει όλα και αρκετά (έως πολύ) καλά .... μέχρι στιγμής βέβαια.

παιδιά απίστευτο..

μεγάλο το κακό!!

εκοβα το κουτί να βάλω το ψυγείο για υδρόψυξη με σεγα και δε μου εκοψε πως τα ρινισματα επεφταν πανω στη gpu και το βάζω μπρος και τσακ τσουκ μου ράγισε η καρδιά μου...

κάηκε αγαπητοί συμφορουμίστες μου...

δε μπορώ να περιγράψω ούτε τη τύχη μου ούτε τη γκαντεμιά μου...

Θα έπρεπε να το ξέρεις αυτό.Το λιγότερο θα έπρεπε να σκεπάσεις μητρική και κάρτες.

Τέλοσπάντων.Κάντο βίδες και πάρε αέρα και φύσα όλα τα κομμάτια.Μπορεί και να το γλιτώσεις.

Καλό κουράγιο.

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης

:(:wall: :wall: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep: :weep:

δε μου κοψε...μεγάλη χαζομάρα μου.

Έπρεπε να προσέξεις περισότερο...

Με το να θρυνείς δεν βγένει τίποτα, καθάρησε την κάρτα και όλον τον υπόλυπο υπολογιστή και ξαναδοκήμασε...

άσχημα τα νέα.Τρελό άκυρο έφαγε η κάρτα..θα τη στείλω πίσω όπως μου πρότεινε ο Βασίλης,που παρεπιπτόντως τον ευχαριστώ για την κατανόηση,και ελπίζω να την αντικαταστήσουν...!.!.1!.!.!.!

:rip: Στείλ' την... ελπίζω να μην φένετε καμιά παρέμβαση πάνω στην κάρτα γιατί τότε δεν την αλλάζουν που να παρακαλάς....
Αρχική απάντηση από FrOsT

:rip: Στείλ' την... ελπίζω να μην φένετε καμιά παρέμβαση πάνω στην κάρτα γιατί τότε δεν την αλλάζουν που να παρακαλάς....

Μπααα...αν την καθαρισε απο τυχον ρινισματα, κ εφοσον δεν την εχει modαρει, δεν νομιζω να φανει τπτ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.