Telumetar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2015 Δεν ξερω αν ειναι στη αωστη κατηγορια παντως την ερωτηση θα τη κανω. Θελω να στειλω την εικονα του xbmc απο το pc στην οθόνη της samsung tv μου. Με wifi ττο ιδιο φυσικα τοπικο δικτυο. Γινεται;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Ιανουάριος 30, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2015 Δεν ξερω αν ειναι στη αωστη κατηγορια παντως την ερωτηση θα τη κανω. Θελω να στειλω την εικονα του xbmc απο το pc στην οθόνη της samsung tv μου. Με wifi ττο ιδιο φυσικα τοπικο δικτυο. Γινεται;;;Μπορεις να κατεβασεις το Serviio http://serviio.org/ και να δειξεις οτι θελεις απο τον υπολογιστη στην smart tv σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Ιανουάριος 30, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2015 Βλεπω το ονομα σου και θελω να σε ρωτησω εχει καμια σχεση με τον Telumetar απο τον Official? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 31, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2015 Εγώ είμαι ^^" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts