vkostas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29, 2015 Θέλω να αλλάξω το τωρινό μου Logitech Illuminated πληκτρολόγιο λόγω του βανδαλισμού που έχει υποστεί και κάποια πλήκτρα υπολειτουργούν και έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό... Αυτό που θέλω απο το καινούριο είναι να έχει φωτιζόμενα και όσον το δυνατόν αθόρυβα πλήκτρα. Υπόλοιπα χαρακτηριστικά δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, εκτός να είναι ποιοτικό και όχι της πλάκας. Φτάνω να δώσω μέχρι και 90€ maximum. Έχει πέσει το μάτι μου στο Razer DeathStalker που φαίνεται να πληρή τα χαρακτηριστικά που ψάχνω. Ακούω τις προτάσεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Ιανουάριος 29, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 roccat isku. το χω κανα 2χρονο πολυ ευχαριστημενος. κανει μπολικα πραματα, δε κανει φασαρια καθολου και εχει 5 σταδια φωτισμου. ψαχτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedViper Ιανουάριος 29, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 'Oπως λέει και ο @fuz10n, ROCCAT ήCORSAIR K30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkostas Ιανουάριος 29, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 (edited) Το Roccat βλέπω είναι γυαλιστερό μέσα κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου και το αποφέυγω στα πράγματα που παίρνω. Το Corsair μου αρέσει πιο πολύ, είναι πιο απλό και μαζεμένο αλλά δεν έχει βάση για τον καρπό και δεν ξέρω αν θα είναι κουραστικό μετά από λίγη ώρα, και απ'οτι είδα στο youtube είναι και αρκετά θορυβώδες στην πληκτρολόγηση... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2015 από vkostas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts