Samael Δεκέμβριος 24, 2004 #21 Δεκέμβριος 24, 2004 Αλλη μια απαραμιλλη συγγραφη απο τον μετρ του ειδους Well done man!
jax7480 Δεκέμβριος 24, 2004 #24 Δεκέμβριος 24, 2004 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ εχω λιωσει λεμε....Τελικα δεν παιζεσαι απλα με τιποτα....Υ.Γ. Που ειναι οι φωτος βρε? πρεπει να παμε και για ρεβεγιον...
astrolabos Δεκέμβριος 24, 2004 #26 Δεκέμβριος 24, 2004 Φανταστικός. Έχεις σκεφτεί τη συγγραφή της TheLabιάδας; Να γίνεις ο νέος Όμηρος Βρε Παιδί μου
Ilias83 Δεκέμβριος 24, 2004 #27 Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Chosenο Chroma ήρθε ως Arctic Silver 5 (γυμνός και πασαλλειμένος με AS5) :rofl::rofl::rofl: Συγχαρητήρια... Προτείνω να γίνει sticky... Είναι κρίμα να μην το διαβάσουν όλοι... :rofl::rofl::rofl:
fantacid Δεκέμβριος 24, 2004 #28 Δεκέμβριος 24, 2004 ΧΑΧΑΧΑΧΑχειμαρος για αλλη μια φορα ξεπλενοντας ολων τα απλυτα (κ πλυμενα)παλι καλα την γλιτωσαν κατι παλικαρια.....ουφ!περιμενοντας τον καζαμια 2006!!!
vdeseris Δεκέμβριος 24, 2004 #29 Δεκέμβριος 24, 2004 Πέτρο πάλι ζωγράφισες... :T: Εκεί που διάβασα για τα γάλατα έλιωσα μιλάμε. :rofl: :rofl: (Το ημερολόγιο που είναι?)
xrist Δεκέμβριος 24, 2004 #30 Δεκέμβριος 24, 2004 ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 24, 2004 #31 Δεκέμβριος 24, 2004 Νομίζω ότι η κυρία Τατιάνα βρήκε έναν άξιο αντίπαλο. Μετά από αυτό το κείμενο, πρέπει να υπάρξει μια πολύ σοβαρή αναθεώρηση του επαγγελματικού του προσανατολισμού. Εκείνο όμως που κάνει εντύπωση, όχι μόνο σε αυτό το κείμενο, αλλά σχεδόν σε ότι γράφει, είναι ο ερωτισμός αυτού του παλικαριού. Ακόμα και στον καζαμία τις στρίμωξε τις Ουκρανές, Λευκορωσίδες κλπ. Σοφά σκεπτόμενος δεσμεύτηκε με αλλοδαπή, γιατί ελληνίδα θα του τα έκοβε στο τάκο του χασάπη. Προτείνω την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ του μετονομασία από το ξενόφερτο Chosen στο ελληνικότατο Σάτυρος, και με το παρά κάτω για αβαταρ:
aristos87 Δεκέμβριος 24, 2004 #33 Δεκέμβριος 24, 2004 :hehe: :hehe: :rofl: :rofl: :rofl: ΕΛΙΩΣΑ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλα Χριστούγεννα σε όλους
Chosen Δεκέμβριος 24, 2004 Author #35 Δεκέμβριος 24, 2004 Σας ευχαριστω παιδες, βοήθησαν πολύ και οι πορωμένοι πρωταγωνιστές που μου δίνουν τροφή με τους μοναδικούς τους χαρακτήρες. Αρχική απάντηση από jax7480Υ.Γ. Που ειναι οι φωτος βρε? πρεπει να παμε και για ρεβεγιον... Από δω το πήγα, από κει το έφερα, δεν κατάφερα να τα συγχωνεύσω οπότε θα κυκλοφορήσω το Ημερολόγιο 2005 ξεχωριστά (υπολογίζω σε 2-3 μέρες να έχω τελειώσει τις τελευταίες 5-6 φωτογραφίες. Μείνετε συντονισμένοι Αρχική απάντηση από fantacidπαλι καλα την γλιτωσαν κατι παλικαρια.....ουφ! Μη μου στεναχωριέσαι, παίζει και Ημερολόγιο 2005 με ημίγυμνες φωτογραφίες Θεσσαλονικιών TheLabιωτών. Κάτι θα κάνουμε και για τα παλικάρια που την γλίτωσαν από τον Καζαμία...
fantacid Δεκέμβριος 24, 2004 #36 Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΕκείνο όμως που κάνει εντύπωση, όχι μόνο σε αυτό το κείμενο, αλλά σχεδόν σε ότι γράφει, είναι ο ερωτισμός αυτού του παλικαριού. Ακόμα και στον καζαμία τις στρίμωξε τις Ουκρανές, Λευκορωσίδες κλπ.Σοφά σκεπτόμενος δεσμεύτηκε με αλλοδαπή, γιατί ελληνίδα θα του τα έκοβε στο τάκο του χασάπη.Προτείνω την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ του μετονομασία από το ξενόφερτο Chosen στο ελληνικότατο Σάτυρος, και με το παρά κάτω για αβαταρ: Εαν του αρεσει το σατυρος κ το υιοθετισει πολυ φοβαμαι οτι το avatar δε θα ειναι τοσο σεμνο........χεχε
enduracell Δεκέμβριος 25, 2004 #37 Δεκέμβριος 25, 2004 LOOOOOOOOOOL ρε έλεος, λυπήσου μας :rofl: :rofl: DJD με είπε γλείφτη στο καζαμίαααα :cry: @Chosen, Για τελευταία φοράα δεν είμαι Σαλονικιός....πίστεψε με το γάλα βάφει στις σκάλες...και θέλει ώμο
chroma Δεκέμβριος 25, 2004 #38 Δεκέμβριος 25, 2004 Να είμαι ειλικρινής το περίμενα χειρότερο, να σαι καλά Πέτρε χαχαχαχαχα :X:
Trooper Δεκέμβριος 25, 2004 #39 Δεκέμβριος 25, 2004 Παρα πολύ καλός, έλιωσα απο τα γέλια...:worship: :worship:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.