dfragos Δεκέμβριος 25, 2004 #41 Δεκέμβριος 25, 2004 Χαχαχαχαχα Γεια σου ρε Πέτρο! Ακόμα γελάω.... που να δούμε και το ημερολόγιο...
unseen Δεκέμβριος 25, 2004 #42 Δεκέμβριος 25, 2004 Χαχχαχαχα.... τωρα το ειδα! Απιστευτος πετραν! Μπραβο! Υγ. ευτυχως την γλυτωσα.
paschalia Δεκέμβριος 25, 2004 #43 Δεκέμβριος 25, 2004 Εγω να ρωτησω κατι ?Γιατι απο ολους την εχει πληρωσει περισσοτερο ο Εντουρασελ ?
morius Δεκέμβριος 25, 2004 #45 Δεκέμβριος 25, 2004 Κορυφαίο φίλε μου Choosen!!!!! Πάντα τέτοια :T: Ακεί που λες "Ο Hipro5 αγοράζει και την Intel και βάζει πλώρη πλέον για το όνειρο που είχε μια ζωή: έναν Dothan με 200MHz fsb, dual channel & HT. Οι τελευταία ανταγωνιστική εταιρεία στους επεξεργαστές πλέον, η VIA, τον κατηγορεί ότι πηγαίνει την τεχνολογία ξανά προς τα πίσω, κατηγορίες στις οποίες ο Hipro5 απαντάει δείχνωντας το μεσαίο του δάχτυλο, βγαίνοντας από το γραφείο του με έναν ξεκλείδωτο Dothan με ΗΤ στα χέρια του." Μου θυμίζει λίγο I-ROBOT,έκλεβες υποθέσεις ταινιών????? :p
eleven Δεκέμβριος 25, 2004 #47 Δεκέμβριος 25, 2004 Αρχική απάντηση από chroma Να είμαι ειλικρινής το περίμενα χειρότερο, να σαι καλά Πέτρε χαχαχαχαχα :X: Αρχική απάντηση από ChosenΜη μου στεναχωριέσαι, παίζει και Ημερολόγιο 2005 με ημίγυμνες φωτογραφίες Θεσσαλονικιών TheLabιωτών. Κάτι θα κάνουμε και για τα παλικάρια που την γλίτωσαν από τον Καζαμία... Πολυ φοβάμαι οτι τα χειρότερα ακόμα δεν ήρθαν........... Αρχική απάντηση από moriusΜου θυμίζει λίγο I-ROBOT,έκλεβες υποθέσεις ταινιών????? :p Να είσαι σίγουρος οτι αν ισχύει κατι τέτοιο αυτoi αντέγραψαν τον Πετρο στην ταινία Πετρο κορυφαίο ,απίστευτος :giveup: γιαυτό πουλάκι μου δεν εμφανιστηκες στον καφέ χθές.......... Κορυφαίο το σημείο οπου ο vdeseris γίνεται cyborg Paparazzi :D :OT: Ζαχο δείξε ρε και την άλλη μιση LiLi :OT:
astrolabos Δεκέμβριος 26, 2004 #50 Δεκέμβριος 26, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Φτηνα την γλυτωσαμε.Θεικος πετραν... Ποτέ μην λές ποτέ...
chill-out Δεκέμβριος 26, 2004 #51 Δεκέμβριος 26, 2004 Ευτυχως που βγηκε ο καζαμιας να γνωρισουν οι καινουργοι τους παλιους.. Παντως απο μια μερια χαιρομαι που δεν ειμαι παλιος (ακομα). Τεσπα ....πολυ καλο και ας μην σας ξερω.............(ειναι σαν να σας γνωριζω καιρο ομως )
esdee Δεκέμβριος 26, 2004 #52 Δεκέμβριος 26, 2004 λολ εγω ελιωσα στο γελιο με την υποθεση βασιλης και chiller.. ειδικα εκει που ακομα και η ψησταρια ειναι μισοκατασκευασμενη ολα τα euro,
hipro5 Δεκέμβριος 27, 2004 #53 Δεκέμβριος 27, 2004 Εμμμμμμμμμ............καλά λέω εγώ ότι ΟΛΟΙ είμαστε "τρελοί" εδώ μέσα............ Πολύ καλός και με φαντασία..........
kIlGoRi Δεκέμβριος 27, 2004 #54 Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [15-12-2004 15:32] Ιούλιος Η AMD αλλάζει αιφνιδιαστικά το roadmap της, αντικαθιστώντας όλα τα σχέδια για νέους επεξεργαστές της, με ένα πρωτοπορειακό και εντελώς καινούριο σε σχεδιασμό, επίτευγμα, που σύμφωνα με τα whitepapers θα τρέχει στα 5GHz, θα έχει 8Mb L2 cache και θα «τρέφεται» απευθείας από την πρίζα του τοίχου. Ο επαναστατικός αυτός επεξεργαστής φημολογείται ότι είναι δημιούργημα κάποιου θεότρελου μηχανικού της AMD, ο οποίος είχε την ιδέα να αντικατασταθεί το πυρίτιο με γρανίτη. Παράλληλα, γεννιέται και το πρότυπο A/C-TX, το οποίο είναι μια ελαφρώς τροποποιημένη και λίγο μεγαλύτερη έκδοση του AΤΧ, με ενσωματωμένο Air Condition. ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑ ΘΕΟΣ :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
sisman Δεκέμβριος 27, 2004 #55 Δεκέμβριος 27, 2004 Τα ευσημα μου και απο μενα αν και καθυστερημενα. Παντος και διπλασιος σε μεγεθος να ηταν ο καζαμιας δε θα λεγα οχι, γελασα με την ψυχη μου! Αντε να δουμε και το ημερολογιο 2005, θα κλαψουνε μανουλες μου φενεται...
Chosen Δεκέμβριος 27, 2004 Author #56 Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από SismanΑντε να δουμε και το ημερολογιο 2005, θα κλαψουνε μανουλες μου φενεται... Πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα... ;ο
vdeseris Δεκέμβριος 27, 2004 #57 Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 16:34] Πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα... ;ο Με γεια το νέο avatar.... :D :D :D :D
XTCgr Δεκέμβριος 27, 2004 #58 Δεκέμβριος 27, 2004 τι έκανε πάλι το άτομο..... πέτρο ωραίο το avatar! endu δεν θα έχεις προβλημα!
JiMk Δεκέμβριος 27, 2004 #59 Δεκέμβριος 27, 2004 Αν και καθυστεριμένα... απλά κορυφαίος ο "εκλεκτός" όπως πάντα .
jax7480 Δεκέμβριος 27, 2004 #60 Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από paschaliaΓιατι απο ολους την εχει πληρωσει περισσοτερο ο Εντουρασελ ? Βασικα γιατι ειναι καλο παιδι, δεν παραπονιεται ποτε, δεν παρεξηγειται με τιποτα και επειδη ειναι κρυφοΙΝΤΕΛΑΚΙΑΣ ο οποιος προσπαθει με χιλια ζορια να περασει το αντιθετο στο φορουμ αλλα ΔΕΝ τα καταφερνει. Ξερουμε ολοι πολυ καλα οτι το παιζει και οτι κατα βαθος ενας πρεσκοτ στα 3.46 με 1066FSB και Hyper Threading ειναι το κρυφο του ονειρο.Υ.Γ. Εντου για την αλλαγη της πρωτης γλωσσας θα παμε μαζι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.