Samael Δεκέμβριος 24, 2004 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αλλη μια απαραμιλλη συγγραφη απο τον μετρ του ειδους Well done man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Δεκέμβριος 24, 2004 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Χαχαχαχαχα, τελειο :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 24, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 τρομερο :clap: :clap: εκλεκτε απλα εγραψες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Δεκέμβριος 24, 2004 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ εχω λιωσει λεμε....Τελικα δεν παιζεσαι απλα με τιποτα....Υ.Γ. Που ειναι οι φωτος βρε? πρεπει να παμε και για ρεβεγιον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Δεκέμβριος 24, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 απαιχτο............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 24, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Φανταστικός. Έχεις σκεφτεί τη συγγραφή της TheLabιάδας; Να γίνεις ο νέος Όμηρος Βρε Παιδί μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Δεκέμβριος 24, 2004 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από Chosenο Chroma ήρθε ως Arctic Silver 5 (γυμνός και πασαλλειμένος με AS5) :rofl::rofl::rofl: Συγχαρητήρια... Προτείνω να γίνει sticky... Είναι κρίμα να μην το διαβάσουν όλοι... :rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 24, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 ΧΑΧΑΧΑΧΑχειμαρος για αλλη μια φορα ξεπλενοντας ολων τα απλυτα (κ πλυμενα)παλι καλα την γλιτωσαν κατι παλικαρια.....ουφ!περιμενοντας τον καζαμια 2006!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Δεκέμβριος 24, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Πέτρο πάλι ζωγράφισες... :T: Εκεί που διάβασα για τα γάλατα έλιωσα μιλάμε. :rofl: :rofl: (Το ημερολόγιο που είναι?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 24, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 24, 2004 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Νομίζω ότι η κυρία Τατιάνα βρήκε έναν άξιο αντίπαλο. Μετά από αυτό το κείμενο, πρέπει να υπάρξει μια πολύ σοβαρή αναθεώρηση του επαγγελματικού του προσανατολισμού. Εκείνο όμως που κάνει εντύπωση, όχι μόνο σε αυτό το κείμενο, αλλά σχεδόν σε ότι γράφει, είναι ο ερωτισμός αυτού του παλικαριού. Ακόμα και στον καζαμία τις στρίμωξε τις Ουκρανές, Λευκορωσίδες κλπ. Σοφά σκεπτόμενος δεσμεύτηκε με αλλοδαπή, γιατί ελληνίδα θα του τα έκοβε στο τάκο του χασάπη. Προτείνω την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ του μετονομασία από το ξενόφερτο Chosen στο ελληνικότατο Σάτυρος, και με το παρά κάτω για αβαταρ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 24, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Aντε λοιπον.......Να μας ζησεις ''Σατυρε'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 24, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 :hehe: :hehe: :rofl: :rofl: :rofl: ΕΛΙΩΣΑ!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Καλα Χριστούγεννα σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 24, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 xaxaxaaxxaxaxaxa ωραίοςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Δεκέμβριος 24, 2004 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Σας ευχαριστω παιδες, βοήθησαν πολύ και οι πορωμένοι πρωταγωνιστές που μου δίνουν τροφή με τους μοναδικούς τους χαρακτήρες. Αρχική απάντηση από jax7480Υ.Γ. Που ειναι οι φωτος βρε? πρεπει να παμε και για ρεβεγιον... Από δω το πήγα, από κει το έφερα, δεν κατάφερα να τα συγχωνεύσω οπότε θα κυκλοφορήσω το Ημερολόγιο 2005 ξεχωριστά (υπολογίζω σε 2-3 μέρες να έχω τελειώσει τις τελευταίες 5-6 φωτογραφίες. Μείνετε συντονισμένοι Αρχική απάντηση από fantacidπαλι καλα την γλιτωσαν κατι παλικαρια.....ουφ! Μη μου στεναχωριέσαι, παίζει και Ημερολόγιο 2005 με ημίγυμνες φωτογραφίες Θεσσαλονικιών TheLabιωτών. Κάτι θα κάνουμε και για τα παλικάρια που την γλίτωσαν από τον Καζαμία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Δεκέμβριος 24, 2004 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤΕκείνο όμως που κάνει εντύπωση, όχι μόνο σε αυτό το κείμενο, αλλά σχεδόν σε ότι γράφει, είναι ο ερωτισμός αυτού του παλικαριού. Ακόμα και στον καζαμία τις στρίμωξε τις Ουκρανές, Λευκορωσίδες κλπ.Σοφά σκεπτόμενος δεσμεύτηκε με αλλοδαπή, γιατί ελληνίδα θα του τα έκοβε στο τάκο του χασάπη.Προτείνω την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ του μετονομασία από το ξενόφερτο Chosen στο ελληνικότατο Σάτυρος, και με το παρά κάτω για αβαταρ: Εαν του αρεσει το σατυρος κ το υιοθετισει πολυ φοβαμαι οτι το avatar δε θα ειναι τοσο σεμνο........χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Δεκέμβριος 25, 2004 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 LOOOOOOOOOOL ρε έλεος, λυπήσου μας :rofl: :rofl: DJD με είπε γλείφτη στο καζαμίαααα :cry: @Chosen, Για τελευταία φοράα δεν είμαι Σαλονικιός....πίστεψε με το γάλα βάφει στις σκάλες...και θέλει ώμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Δεκέμβριος 25, 2004 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Να είμαι ειλικρινής το περίμενα χειρότερο, να σαι καλά Πέτρε χαχαχαχαχα :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 25, 2004 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Παρα πολύ καλός, έλιωσα απο τα γέλια...:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Δεκέμβριος 25, 2004 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2004 Εγω ενα εχω να πω ΚΟΡΥΦΑΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.