intercoolerr730 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 Πρωτη οθονη lg με συνδεση dvi με ανταπτορα κ δουλευε κανονικα. οταν εβαζα hdmi τρελαινονταν! εκανα restart το pc κ περναγε η οθονη σε αναστολη.... Παει πακετο στο e-shop κ παιρνω samsung συνδεω hdmi (για να ξεφορτωθω κ το ενα επιπλεον καλωδιο του ηχου) και ειμαι αρχοντας! Τωρα σκεφτομαι... με καρτα γραφικων gigabyte 7790 2gb και monitor tv samsung t22c300 με αναλυση 1920χ1080@60hz ποια ειναι η ιδανικη συνδεση; Εσεις τι προτιματε;
Papakitou Ιανουάριος 28, 2015 #2 Ιανουάριος 28, 2015 οτι εχεις προχειρο. δεν θα δεις καμια διαφορα . hdmi ή dvi
Attilas Ιανουάριος 29, 2015 #3 Ιανουάριος 29, 2015 Εφόσον βολεύεσαι με τον ήχο μέσω καλωδίου τότε hdmi. Το dvi δεν μεταφέρει ήχο.
Papakitou Ιανουάριος 29, 2015 #4 Ιανουάριος 29, 2015 Τι να τον κανει τον ηχο στην οθονη;εκτος αν εχει η οθονη ηχειακια πανω, (αχρηστα)
Attilas Ιανουάριος 29, 2015 #5 Ιανουάριος 29, 2015 Παει πακετο στο e-shop κ παιρνω samsung συνδεω hdmi (για να ξεφορτωθω κ το ενα επιπλεον καλωδιο του ηχου) και ειμαι αρχοντας! Έτσι έγραψε πιο πάνω. Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος.
kpetros Ιανουάριος 29, 2015 #6 Ιανουάριος 29, 2015 εφοσον εχει ηχεια επανω της , με hdmi προσωπικα εχω DP καλωδιακι , μου φαινεται πως εχει μικροτερη διαμετρο απο το hdmi και ειναι πιο ευκαμπτο (τελειως ακυροι λογοι ομως XD )
intercoolerr730 Ιανουάριος 29, 2015 Author #7 Ιανουάριος 29, 2015 οτι εχεις προχειρο. δεν θα δεις καμια διαφορα . hdmi ή dvi νομιζα πως με το dvi θα ειχε καποια διαφορα. Εφόσον βολεύεσαι με τον ήχο μέσω καλωδίου τότε hdmi. Το dvi δεν μεταφέρει ήχο. αν βολευομαι λεει; το ξερω οτι δε μεταφερει ηχο το dvi. εχω ηδη αρκετα καλωδια! Τι να τον κανει τον ηχο στην οθονη; εκτος αν εχει η οθονη ηχειακια πανω, (αχρηστα) εχει η οθονη ηχεια αλλα δεν εχω προβλημα γιατι ποτε δεν ενεβαζω ενταση σε οτιδηποτε (μουσικη, games) για αυτο κ το hdmi! Αλλιως θα εδινα κανα 20€ κ θα επρεπε να παρω κ ηχεια. εφοσον εχει ηχεια επανω της , με hdmi προσωπικα εχω DP καλωδιακι , μου φαινεται πως εχει μικροτερη διαμετρο απο το hdmi και ειναι πιο ευκαμπτο (τελειως ακυροι λογοι ομως XD ) οκ! δεν βλεπεις καποια διαφορα (εκτος του ηχου) ;;;;
kpetros Ιανουάριος 29, 2015 #8 Ιανουάριος 29, 2015 (edited) η σειρα παει καπως ετσι VGA (το γνωστο μπλε καλωδιο ) DVI (το ασπρο καλωδιο )HDMI (ιδιο ακριβος με το το DVI , απλα κουβαλαει και ηχο ) DisplayPort (δεν εχει ηχο , αλλα μπορει και μεταφερει παραπανω ογκο αποτι το hdmi -συνδεει μονιτορ στην σειρα ) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2015 από kpetros 1
Recommended Posts