intercoolerr730 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 Πρωτη οθονη lg με συνδεση dvi με ανταπτορα κ δουλευε κανονικα. οταν εβαζα hdmi τρελαινονταν! εκανα restart το pc κ περναγε η οθονη σε αναστολη.... Παει πακετο στο e-shop κ παιρνω samsung συνδεω hdmi (για να ξεφορτωθω κ το ενα επιπλεον καλωδιο του ηχου) και ειμαι αρχοντας! Τωρα σκεφτομαι... με καρτα γραφικων gigabyte 7790 2gb και monitor tv samsung t22c300 με αναλυση 1920χ1080@60hz ποια ειναι η ιδανικη συνδεση; Εσεις τι προτιματε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 οτι εχεις προχειρο. δεν θα δεις καμια διαφορα . hdmi ή dvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Ιανουάριος 29, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 Εφόσον βολεύεσαι με τον ήχο μέσω καλωδίου τότε hdmi. Το dvi δεν μεταφέρει ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 29, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 Τι να τον κανει τον ηχο στην οθονη;εκτος αν εχει η οθονη ηχειακια πανω, (αχρηστα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attilas Ιανουάριος 29, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 Παει πακετο στο e-shop κ παιρνω samsung συνδεω hdmi (για να ξεφορτωθω κ το ενα επιπλεον καλωδιο του ηχου) και ειμαι αρχοντας! Έτσι έγραψε πιο πάνω. Συγγνώμη αν κατάλαβα λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 29, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 εφοσον εχει ηχεια επανω της , με hdmi προσωπικα εχω DP καλωδιακι , μου φαινεται πως εχει μικροτερη διαμετρο απο το hdmi και ειναι πιο ευκαμπτο (τελειως ακυροι λογοι ομως XD ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Ιανουάριος 29, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 οτι εχεις προχειρο. δεν θα δεις καμια διαφορα . hdmi ή dvi νομιζα πως με το dvi θα ειχε καποια διαφορα. Εφόσον βολεύεσαι με τον ήχο μέσω καλωδίου τότε hdmi. Το dvi δεν μεταφέρει ήχο. αν βολευομαι λεει; το ξερω οτι δε μεταφερει ηχο το dvi. εχω ηδη αρκετα καλωδια! Τι να τον κανει τον ηχο στην οθονη; εκτος αν εχει η οθονη ηχειακια πανω, (αχρηστα) εχει η οθονη ηχεια αλλα δεν εχω προβλημα γιατι ποτε δεν ενεβαζω ενταση σε οτιδηποτε (μουσικη, games) για αυτο κ το hdmi! Αλλιως θα εδινα κανα 20€ κ θα επρεπε να παρω κ ηχεια. εφοσον εχει ηχεια επανω της , με hdmi προσωπικα εχω DP καλωδιακι , μου φαινεται πως εχει μικροτερη διαμετρο απο το hdmi και ειναι πιο ευκαμπτο (τελειως ακυροι λογοι ομως XD ) οκ! δεν βλεπεις καποια διαφορα (εκτος του ηχου) ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 29, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2015 (edited) η σειρα παει καπως ετσι VGA (το γνωστο μπλε καλωδιο ) DVI (το ασπρο καλωδιο )HDMI (ιδιο ακριβος με το το DVI , απλα κουβαλαει και ηχο ) DisplayPort (δεν εχει ηχο , αλλα μπορει και μεταφερει παραπανω ογκο αποτι το hdmi -συνδεει μονιτορ στην σειρα ) Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 29, 2015 από kpetros 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts