jimn Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 Παίδες βοήθεια, έβαλα χθές τον σκληρό του λαπτοπ σε μια εξωτερική θήκη να τον τσεκάρω με το sentinel γιατί δεν μου τα έλεγε και πολύ καλά,το πρόγραμμα μου έδωσε κάποια week sectors και τον έβαλα να τον τσεκάρει ακόμα σε περισσότερο βάθος,εκεί φάνηκαν και κάποια bad sectors. Αφού κατάλαβα ότι τα bad άρχισαν να πληθαίνουν είπα ο άμμοιρος να το σταματήσω για να τον βάλω στο hdd regenerator για να δω μπας και σωθεί και τίποτα. Αφού έκανα διακοπή,μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι το MBR έχει καταστραφεί,έκτοτε ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται πουθενά,ούτε σε άλλο υπολογιστή. Ακούγεται ότι παίρνει μπροστά,ανάβει και το λαμπάκι της εξωτερικής θήκης που τον έχω πάνω αλλά τίποτα. Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Φεβρουάριος 10, 2015 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2015 Βάλε τον σκληρό στο Laptop και τρέξε το regeneration με cd όταν ξεκινανε τα windows. Αν βρει bad sectors και τα διορθώσει καλώς, διαφορετικά πάπαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Φεβρουάριος 11, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2015 δυστιχώς ο δίσκος παπαλα,άρχισε και να κλικάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Φεβρουάριος 12, 2015 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2015 Ελπίζω να είχες κάνει backup τα αρχεια σου, Για τον δίσκο μην χαλιέσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Φεβρουάριος 13, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2015 Ελπίζω να είχες κάνει backup τα αρχεια σου, Για τον δίσκο μην χαλιέσαι Ναι ευτυχώς τα αρχεία υπάρχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts