Trooper Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 Πηγα πριν λίγο να αγοράσω το dying light απο το g2play. Στο checkout μου λεει οτι επειδή είμαι στην Ελλάδα, θα βάλει +23% ΦΠΑ με αποτέλεσμα η τιμή του να φτάνει σχεδόν του steam store. Ειναι νέο φρούτο αυτό? Εχει κανεις να προτείνει καποιο site που να μη βαζει το ΦΠΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 Παντού δεν γινόταν αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Ιανουάριος 28, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 G2A η G2Play.έχει αλλάξει η νομοθεσία και όντως επιβαρυνομαστε με το φπα της χωρας μας. Οπως και να χει ομως αγόρασα ΗΝ τιτλο απο G2A και εβαλα χωρα εκτος Ευρώπης. Η παραγγελία ολοκληρώθηκε ηρθε mail με το serial φπα ομως δεν πληρωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 28, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 G2A η G2Play.έχει αλλάξει η νομοθεσία και όντως επιβαρυνομαστε με το φπα της χωρας μας. Οπως και να χει ομως αγόρασα ΗΝ τιτλο απο G2A και εβαλα χωρα εκτος Ευρώπης. Η παραγγελία ολοκληρώθηκε ηρθε mail με το serial φπα ομως δεν πληρωσα Δηλαδή έχεις φτιάξει εικονική διεύθυνση εκτός Ελλάδας και διαλεγεις αυτήν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
komos Ιανουάριος 28, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 Οχι στο λογαριασμό ειμαι Ελλάδα. Στο checkout του προϊόντος ειχε τετοια επιλογη.Outside Europe έλεγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
potis Ιανουάριος 28, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 Και εγω παρατηρησα το ιδιο στο g2play που αγορασα καποια πραγματα μεσα στον χρονο και τωρα βαζει και +23% απλα οτι και να βαλεις σε πεταει +23% το ΦΠΑ αναλογα το IP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidi Ιανουάριος 31, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2015 το θέμα είναι όταν χρεώνει το 23% ΦΠΑ τουλάχιστον το αποδίδει στην Ελλάδα ή απλά τους ανεβαίνει το κασέ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts