Trooper Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 Πηγα πριν λίγο να αγοράσω το dying light απο το g2play. Στο checkout μου λεει οτι επειδή είμαι στην Ελλάδα, θα βάλει +23% ΦΠΑ με αποτέλεσμα η τιμή του να φτάνει σχεδόν του steam store. Ειναι νέο φρούτο αυτό? Εχει κανεις να προτείνει καποιο site που να μη βαζει το ΦΠΑ?
komos Ιανουάριος 28, 2015 #3 Ιανουάριος 28, 2015 G2A η G2Play.έχει αλλάξει η νομοθεσία και όντως επιβαρυνομαστε με το φπα της χωρας μας. Οπως και να χει ομως αγόρασα ΗΝ τιτλο απο G2A και εβαλα χωρα εκτος Ευρώπης. Η παραγγελία ολοκληρώθηκε ηρθε mail με το serial φπα ομως δεν πληρωσα
Trooper Ιανουάριος 28, 2015 Author #4 Ιανουάριος 28, 2015 G2A η G2Play.έχει αλλάξει η νομοθεσία και όντως επιβαρυνομαστε με το φπα της χωρας μας. Οπως και να χει ομως αγόρασα ΗΝ τιτλο απο G2A και εβαλα χωρα εκτος Ευρώπης. Η παραγγελία ολοκληρώθηκε ηρθε mail με το serial φπα ομως δεν πληρωσα Δηλαδή έχεις φτιάξει εικονική διεύθυνση εκτός Ελλάδας και διαλεγεις αυτήν?
komos Ιανουάριος 28, 2015 #5 Ιανουάριος 28, 2015 Οχι στο λογαριασμό ειμαι Ελλάδα. Στο checkout του προϊόντος ειχε τετοια επιλογη.Outside Europe έλεγε.
potis Ιανουάριος 28, 2015 #6 Ιανουάριος 28, 2015 Και εγω παρατηρησα το ιδιο στο g2play που αγορασα καποια πραγματα μεσα στον χρονο και τωρα βαζει και +23% απλα οτι και να βαλεις σε πεταει +23% το ΦΠΑ αναλογα το IP.
gidi Ιανουάριος 31, 2015 #7 Ιανουάριος 31, 2015 το θέμα είναι όταν χρεώνει το 23% ΦΠΑ τουλάχιστον το αποδίδει στην Ελλάδα ή απλά τους ανεβαίνει το κασέ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.