DiS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2015 Προτείνετε κάποια web camera που εκτός από καλή κουμπώνει όμορφα στη συγκεκριμένη οθόνη. Η dell προτείνει Logitech ? Είναι θυγατρική εταιρία ή συνεργάζονται ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Ιανουάριος 28, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 To ερώτημα σου μεταφέρθηκε κάπου που ταιριάζει καλύτερα και ξεχωρίστηκε από το review. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 28, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 Έχω την P2414H που έχουν ίδια βάση στήριξης και εμφάνιση περίπου. Webcam έχω την Logitech C270 και της πάει γάντι σαν χρώμα και εμφάνιση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiS Ιανουάριος 28, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2015 Έχω την P2414H που έχουν ίδια βάση στήριξης και εμφάνιση περίπου. Webcam έχω την Logitech C270 και της πάει γάντι σαν χρώμα και εμφάνιση. To ερώτημα σου μεταφέρθηκε κάπου που ταιριάζει καλύτερα και ξεχωρίστηκε από το review. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kavadias Φεβρουάριος 4, 2016 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2016 @DiS, πήρες τελικά την c270? την δοκίμασες; γιατί η u2414h έχει λεπτά πλαίσια και ενδιαφέρομαι και γω για το αν κάθετε καλά η c270. thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts