Jump to content

ΑΤΙ 9250...αίσχος!!

pontium

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πότε θα βγάλει η ΑΤΙ καμιά καινούργια καρτούλα της προκοπής;;Όλο στους οικονομικούς τρόπους καταφεύγει π.χ.9250 κτλ.....έχει χέσει τις AGP και βγάζει μόνο καλές σε PCI-e......είμαι σε απόγνωση και μάλλον μετά απο 6-7 χρόνια φαν της θα καταλήξω σε Nvidia....πολύ φοβάμαι οτι και άλλοι φαν της θα σταματήσουν να την υποστηρίζουν(αν συνεχίσει έτσι).Τι γνώμη έχετε;;:...: :...:

Υποψιν:δεν άνοιξα θέμα για τσακωμό ΑΤΙvsNvidia....;)

Αρχική απάντηση από tyxeros [Σήμερα, στις 14:52]

Τη διαφορα εχει με την 9200?

Έχει νομίζω DVI ενώ η 9200 όχι...:tomato:

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 15:02]

Eίναι σε pci-e!

Σε pci-e είναι η Χ300SE και όχι η 9250:flower:

Αρχική απάντηση από pontium

Πότε θα βγάλει η ΑΤΙ καμιά καινούργια καρτούλα της προκοπής;;Όλο στους οικονομικούς τρόπους καταφεύγει π.χ.9250 κτλ.....έχει χέσει τις AGP και βγάζει μόνο καλές σε PCI-e......είμαι σε απόγνωση και μάλλον μετά απο 6-7 χρόνια φαν της θα καταλήξω σε Nvidia....πολύ φοβάμαι οτι και άλλοι φαν της θα σταματήσουν να την υποστηρίζουν(αν συνεχίσει έτσι).Τι γνώμη έχετε;;:...: :...:

Η ΑΤΙ έχει πολλές αξιόλογες κάρτες!

Χ800ΧΤ ΡΕ, Χ800 ΧΤ, Χ800 pro...

και σύνρομα αναμένοντα πολύ ενδιαφέροντες καρτούλες όπως η X800XL...

Εγώ σκεύτομε να πάω σε ATI και εσύ σε Nvidia!!!

Δεν είπα οτι είναι χάλια η pci-e αλλά AGP κάρτες της.....αντιστρόφως τις υποστηρίζω ακόμα και τώρα αλλά όχι στις AGP της πλεον....είναι κολημένες στην 9800 και τίποτε άλλο(9800pro έχω)....:(

Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 15:16]

X800xt pe agp χάλια???

Νομίζω οτι η σειρά Χ...κάτι ανοίκει στις pci-e.......

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 15:23]

Οπως θα ξερεις υπαρχουν X800 και σε AGP(αλλωστε γι'αυτο το interface κυκλοφορησαν πρωτα)

Πραγματικά υπάρχουν AGP X800;;Δεν το ήξερα καθόλου.....πριν πόσο καιρό βγήκαν;;

Πραγματικά υπάρχουν AGP X800;;Δεν το ήξερα καθόλου.....πριν πόσο καιρό βγήκαν;;

Υπάρχουν, πότε ακρηβός βγήκαν δεν θυμάμε!

Δες εδώ για να συγουρευτείς:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=873&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=220375&Merchant_Id=1&sts_cid=3

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=873&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=201796&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Aλλωστε αυτη η καρτα χρησιμοποιητε απο διαφορες εταιριες για κατασκευευη πακετων με την καλυτερη αποδοση/τιμη.

Αν και σκοπος του ειναι να σου βαζουνε εναν καλο cpu με πολυ κατωτερα τα υπολοιπα!

Ειχες σκοπο να αγορασεις την 9250;;;; εδω την 9800 αγοραζεις να σχεδον πεφτεις εξω! ;)

Κάτω απο 9600pro δεν αξίζει να ασχολείσαι εκτος αν σε ενδιαφέρει μόνο το 2D και όχι 3D.

Αντίστοιχα 5700ultra και πάνω για την ακατανόμαστη ;)

Αν και με βλέπω για 6600gt αν δεν αντέξω και δεν πάρω καμιά 9800pro.

Χ800XL καλό κομμάτι αλλα δεν ξέρω αν βγεί σε agp.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Hellrider [19-12-2004 00:38]

@pontium μηπως θες να σου ποσταρω foto της Χ800ΧΤ PE AGP που εχω για να σιγουρευτεις?

Μπα!Τις είδα μόνος μου αλλά οι τιμές τσουρουφλάνε...:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.